PlusSupportAct boeken voor uw privé feest of event? Dan bent u hier aan het goede adres! Boek of huur deze spetterende coverband bij ons, voor een eerlijke prijs en met goede afspraken.

Plussupportact boeken

Hieronder vind u de boekingsinformatie van de coverband en feestband PlusSupportAct. Boek deze feestband bij de Artiestenstal voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

Prijs € 1800,- 
Inclusief  licht en geluid 
Tot 150 man
Door het gehele land
 
Groter evenement of feest 
Inclusief licht en geluid 
Prijs op aanvraag.
Bel voor Plussupportact Offerte aanvraag

OK. Plussupportact.

Eerste vraag, wie zijn zij? Waar komen deze drie totaal verschillende podiumdieren vandaan?

Bekende act

Plussupportact boeken

Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!

Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze mannen ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze krachtpatsers de zaal. Niet denken, deze vedettes doen het gewoon. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer.

Spetterende feestband

Plussupportact boeken
Plussupportact boeken

Met een gezonde dosis humor maken Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adembenemend.

Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn.

Super vette coverband die geen rem heeft en van ieder feest een spektakel maakt, en dat voor een eerlijke prijs bij De Artiestenstal!

PlusSupportAct op uw feest

Plussupportact boeken og inhuren

Plussupportact boeken? Vul dan het onderstaand formulier in als u deze fantastische coverband wilt boeken voor bijvoorbeeld uw privéfeest of evenement. Wij nemen direct contact met u op!

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Reviews

Er zijn hier nog geen reviews, laat als eerste een review achter.

Geef een review over PlusSupportAct

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.