Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Act:

Coverband met DJ

Genre:

Partyband

Speelduur:

3 x 50 min óf 2 x 60 min. öf 1 x 90 min.

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 3.695,-

Cover The Cage boeken

Cover The Cage inhuren voor je feest

Coverband en feestband Cover the Cage boeken voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Boek uw Coverband, bruiloftband of feestband bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling en het verzorgen en boeken van bands en DJ’s.

Cover The Cage boeken

Cover The Cage is een 6-koppige feestband waar de vonken vanaf springen zodra zij het podium bestijgen! Eindeloze energie en een repertoire waar je alleen maar op wilt dansen en meezingen, de ultieme feestband voor elke feesttent. Geen evenement is deze formatie te gek en het is gegarandeerd feest en succes tijdens uw evenement.

Met een mix van de grootste hits breken deze 6 roofdieren los uit hun kooi. Van goud naar fout, van 80s tot vandaag, van rocken tot hakken, Cover The Cage zorgt voor een avond vol vuur! Gillende gitaren, beukende bassen, denderende drums...

je kunt het zo gek niet bedenken! Deze onuitputtelijke bron van energie laat je meezingen, -klappen, -zwaaien, -dansen en -springen! Interactief, enthousiast en pure extravaganza, dát is Cover The Cage.

Partyband Cover The Cage boeken of inhuren

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van partyband Cover the Cage. Boek nu uw favoriete coverband bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met goede afspraken. Al onze bands hebben jarenlange ervaring met spelen of bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei evenementen.

Act:

Coverband met DJ

Genre:

Partyband

Speelduur:

3 x 50 min óf 2 x 60 min. öf 1 x 90 min.

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 3.695,-

Extra Boekingsopties

grote evenemenetn

i.c.m. een (bekende) artiest

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Cover The Cage?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Cover The Cage boeken

Repertoire feestband

Met een repertoire van de beste en grootste hits uit verschillende decennia barsten deze 6 getalenteerde muzikanten los. Of het nu funk of folk, rock of reggae, of goud van oud naar fout is. Deze formatie zet een avondvullende show neer waar de vonken vanaf springen! Tussendoor zal de DJ ervoor zorgen dat het feest niet stilvalt. Nadat deze band menig bedrijfsfeest, festival, feesttent en dorpsfeest heeft laten springen is het niet meer te ontkennen. Deze band zet een feest van formaat neer voor elke leeftijdsgroep.

Cover The Cage boeken

Lead-zangeres Cover The Cage

Jamie weet hoe ze een feestje moet bouwen. Met eerdere ervaring in disco, jazz, pop en rockbands neemt ze een hoop bagage mee en niet te vergeten, een dijk van een stem en een fenomenale podium presentatie. Zij is gewoon een genot om naar te kijken! Als 1 van de initiatiefnemers van Cover The Cage, is Robert lid van het eerste uur. Als conservatoriumstudent maakt hij zijn schaarse vrije uurtjes vrij om keihard te feesten met CTC. Robert deinst niet terug voor een hoog nootje!

Cover The Cage boeken

Cover The Cage boeken voor je feest

Cover the Cage is met hun enorme selectie aan hits ook de ultieme band voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. Wil jij Cover the Cage op je huwelijk of feest? En wil je dat de dag van je leven ook de avond van je leven wordt? Met al je gasten helemaal los op de dansvloer? Bel dan voor Cover The Cage of vul het informatie of boekingsformulier in om Cover The Cage te boeken.

Cover the Cage inhuren voor een evenement

Cover the Cage inhuren of boeken voor jouw feest? Kijk de promo’s om je te overtuigen van deze top formatie, en neem contact met ons op. Wij gaan je dan informeren over de beschikbaarheid en de uiteindelijke prijs van deze spetterende band. Heb je speciale wensen, schroom dan niet om die aan te geven. Wij gaan direct aan het werk voor jou.

Reviews van boekers

Hele toffe allround coverband!

Rated 5,0 out of 5
18 februari 2023

Hele toffe allround coverband! Hebben ons feest helemaal onvergetelijk gemaakt. Daarnaast een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Jasper M.

Great Band!

Rated 5,0 out of 5
6 januari 2023

Love this band ! Great choice of music, fab sound, good entertainment, would recommend it !!

Tonia Boston

Informatie over Cover The Cage? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cover The Cage boeken

COVER THE CAGE BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

12dance boeken bij De Artiestenstal
12dance boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken
De Fik Erin boeken bij de Artiestenstal
De Fik Erin boeken
KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024