Act:

Artiesten

Genre:

Bekende artiesten , Bnn'ers, lokale artiesten

Speelduur:

1 -2 Sets of avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Artiesten boeken en inhuren

Artiesten boeken en inhuren bij De Artiestenstal

Artiesten boeken en inhuren bij de Artiestenstal doet u omdat we al 35 jaar ervaring in de entertainment branche hebben. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor het boeken van artiesten. Zowel bekende als lokale en minder bekende artiesten hebben we in onze stal. Wij verzorgen iedere artiest voor grote en kleine feesten en evenementen. Daarbij boeken wij iedere act voor de actuele prijs en maken wij goede afspraken met betrekking tot het optreden van deze act.

Artiesten boeken en inhuren

Artiesten

Explosieve groei aan Artiesten

Hierdoor kunt u makkelijker artiesten boeken en inhuren voor elke gelegeheid, omdat er ook veel meer artiesten bureau’s en boekingskantoren gekomen zijn.

Elke stad of regio heeft wel zijn favoriete (volks)zanger of zangeres. En zij treden dan ook door het gehele land op op bruiloften, feesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. De tijd dat een volkszanger alleen maar uit Amsterdam komt is allang voorbij. Tegenwoordig komen goede zangers uit geheel Nederland en treden ook overal in het land op.

Niet alleen de bekende nederlanders maar ook uw lokale artiest of band. Dit maakt ons assortiment van entertainment erg divers en interessant voor iedereen. Smaken zijn nou eenmaal verschillend en daar spelen wij met onze expertise op in.

Een Nederlandse (volks)zanger is razend populair momenteel maar toch is dat niet ieder zijn keuze, en daarom hebben wij zoveel verschillende soorten entertainment op onze website. Hierdoor proberen wij iedereen tevreden te stellen en een keuze te bieden.

Lokale Artiesten boeken

Neem maar een voorbeeld aan zangers als Mike PetersonRay Benjamin, Wesley Klein en Quido van der Graaf. Of bijvoorbeeld zangeres Samantha Steenwijk, die inmiddels behoort tot een van de betere zangeressen van Nederland. Deze artiesten boeken en inhuren is een fluitje van een cent geworden.

Tino Martin

De juiste artiest kiezen

Wilt u de juiste artiesten boeken of inhuren of een vocalist, zanger, zangeres of band-artiest vinden voor uw gelegenheid? Gelukkig weet De Artiestenstal altijd wel de juiste act of formatie voor uw feest te vinden. Onze ervaring en professioneel advies zal onmisbaar zijn bij uw keuze voor de juiste artiest voor uw feest of evenement. Velen zijn u voor gegaan en hebben op ons advies vertrouwd en genoten van de juiste artiest op hun gelegenheid of feest. Meer als 35 jaar ervaring in de artiestenwereld heeft veel waarde voor u als boeker die soms het bos door de bomen niet meer ziet. Om het kiezen van een act makkelijker te maken staan wij u het gehele proces met raad en daad bij. Dit is wat wij doen en waar wij plezier in hebben.

Voor elke gelegenheid en alle feesten

Mocht een artiest die u kent of graag wilt boeken niet op onze website staan dan kunt u toch altijd een aanvraag doen en zullen wij alles eraan doen om ook deze keuze voor u te regelen. Onze website blijft zich uitbreiden en er komen geregeld nieuwe artiesten, bands en acts bij. Dus vind u uw gewensde artiest niet neem dan toch even contact met ons op.

Kies rechtsboven in het menu wat voor vocalist of artiest u wilt en u komt direct bij onze selectie zangers, zangeressen, volkszangers of bekende solo artiesten. Vind u uw artiest van keuze niet, neem dan toch contact met ons op, want wij kunnen elke artiest voor u verzorgen ook als hij nog niet op onze site staat.

Artiesten

Wat zijn artiesten

Informatie over artiesten boeken of inhuren? Misschien heeft u een vraag over onze werkwijze of boekingsopties van acts? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Artiesten boeken en inhuren

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024