New Timeless boeken voor uw privé-feest of bedrijfsevent? Of wilt u deze Motown én Soul ervaring laten optreden tijdens uw bruiloft of verjaardag? Boek dan New Timeless online bij de Artiestenstal. Hét vertrouwde boekingsplatform om artiesten, bands en DJ's te boeken.

New Timeless boeken

Met levendige internationale charme wordt u meegenomen naar het "beste wat Motown en Soul u te bieden heeft". De swingende hits uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Direct nadat New Timeless de bühne betreed gaat het publiek helemaal los en op de dansvloer, verwend met een mix van swingende danceclassics die iedereen kent en leuk vind.

Hopelijk heeft u uw dansschoenen aan want tijdens een live optreden en show van New Timeless kunt u uw voeten niet van de dansvloer houden.

Soul Experience New Timeless boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om New Timeless te boeken. Boek New Timeless voordelig voor uw bedrijfsfeest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zangers voor iedere gelegenheid en elk event. Solide afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als wij New Timeless boeken voor uw party of gala.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Artiesten duo, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Inclusief geluid op aanvraag

Genre:

Zanger

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 2.495,-


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een coverband
  • licht en geluid groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over New Timeless?

bel ons!

artiestenstal

Biografie New Timeless

In 1989 hebben 3 vrienden, die al jaren samen voetbal speelde, het briljante idee gekregen om een Soul en Motown zang-formatie te beginnen. Het repertoire werd de beste soul -en motownhits uit de 70's en 80's waardoor zij een hit werden op alle mooie feesten in Nederland.

Henny Huisman’s Soundmix Show

De heren schitterde als 'Tavares' in de Soundmixshow van Henny Huisman en werden hierdoor nationaal bekend. De debuutsingle 'Where is the Love', die hierna volgde, stond meer als 13 weken in de Nederlands hitlijsten.

Timeless van trio naar duo

De succesvolle driemansformatie veranderde in 2000 naar een tweemansformatie bestaande uit, Marcel Bogarde en Eric Jacott die ook weer de broer van de alom bekende Ruth Jacott is. Ook in deze formatie is New Timeless een daverend succes op ieder feest of evenement.

Swingend repertoire

Uw dansvloer blijft gegarandeerd de gehele duur van het optreden vol danzij het swingende soul repertoire van New Timeless en de stijlvolle uitstraling van deze twee heren op de bühne. Bereid u voor op de beste motown hits uit de 70's en 80's.

New timeless boeken of inhuren voor jouw feest

Dit enorm stijlvolle duo zal een zeer gevarieerd publiek van jong en oud weten te bekoren. Hierdoor is New Timeless geschikt voor bijna iedere gelegenheid. Van bedrijfsfeesten, bijzondere huwelijksfeesten en gala-diners tot aan braderieën, evenementen en pleinfeesten. Dit duo zal uw publiek of gasten zeker niet teleurstellen.

New Timeless boeken

New Timeless voordelig boeken voor uw evenement

Het dynamische en swingende duo New Timeless bestaat uit niemand minder dan, Eric Jacott en Marcel Bogarde, voorheen de bepalende leden van de succesvolle soulgroep 'Timeless' die de internationale hit "Where is The Love We Used To Know" op zijn naam heeft staan. Tot op de dag van vandaag brengen zij deze hit vol overtuiging en nog net zo goed als 'toen'.

Informatie over New Timeless? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

New Timeless boeken

NEW TIMELESS

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.