Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Covers, nieuwste Top 40, 70's, 80's en 90's

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 2.895,-

Prime Partyband boeken

Prime Partyband

Prime Partyband boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Prime Partyband bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Prime Partyband boeken

Deze 5 vrienden zijn deze feestband begonnen met maar één doel voor ogen. En dat is elke avond weer een spetterend feest bouwen en een gigantische show geven. De energie straalt van de bühne af en de gezellige interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijk feest of evenement.

Party band repertoire

De beste Rock hits van aller tijden en zwoele en intieme love songs, hollandse meezingers en hele foute 90’s hits komen het gehele optreden als een waterval over je heen. Dir samen met een energieke performance op de bühne maakt Prime Party Band d feestband voor iedere gelegenheid!

Alsmede verrassende medleys van alle genres en keiharde dampende beats uit de hedendaagse Top 40. Er is niets te gek of teveel voor deze spetterende feest band! Prime Party band is de feestband die je op jouw bruiloft of verjaardag wilt hebben!

Spetterende feestband boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Prime Party band. Wij kunnen u deze feestband verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Act:

Coverband, Feestband

Genre:

Covers, nieuwste Top 40, 70's, 80's en 90's

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 2.895,-

Extra Boekingsopties

grote show inprik of inclusief

licht en geluid tot 800 personen

i.c.m. (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Prime Partyband?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Wil je deze onwijs gave bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest? Mail of bel ons en informeer naar beschikbaarheid en prijzen. Is de band beschikbaar dan kunnen wij Prime Partyband voor u boeken voor de actuele prijs met goede afspraken. Twijfel niet want dit is dé band die u op uw feest of event moet hebben! Of het nu een tentfeest, dorpsfeest of pleinevenement is, Prime zal de boel op stelten zetten met hun flitsende performance op het podium. Een spectaculaire lichtshow en de beste geluidsapparatuur maken het geheel af en uw gasten zullen met open mond deze topband bewonderen terwijl ze helemaal los gaan op de vette songs die zij brengen..


Informatie over Prime Partyband boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Prime Partyband boeken

PRIME PARTYBAND BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken
Proost boeken bij de Artiestenstal voor de actuele gage voor jouw feest
PROOST! boeken
Coverband Fantix boeken bij De Artiestenstal.
Coverband Fantix boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023