Prime Partyband boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Prime Partyband bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Prime Partyband boeken

Deze 5 vrienden zijn deze feestband begonnen met maar één doel voor ogen. En dat is elke avond weer een spetterend feest bouwen en een gigantische show geven. De energie straalt van de bühne af en de gezellige interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijk feest of evenement.

Spetterende feestband boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Prime Party band. Wij kunnen u deze feestband verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, Feestband

Tijdsduur:

3 x 50 min.

Techniek:

Geluid en licht 200 pers.

Genre:

Pop, Rock, 80’s, 90’s

Taal:

Internationaal, hollands

Prijs:

Vanaf € 2.695,-


Extra mogelijkheden

  • Incl. licht en geluid tot 800 man
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een artiest
  • Prijs en info op aanvraag

Vragen over Prime Party Band?

Bel ons!

artiestenstal

Party band repertoire

De beste Rock hits van aller tijden en zwoele en intieme love songs, hollandse meezingers en hele foute 90’s hits komen het gehele optreden als een waterval over je heen. Dir samen met een energieke performance op de bühne maakt Prime Party Band dé feestband voor iedere gelegenheid!

Alsmede verrassende medleys van alle genres en keiharde dampende beats uit de hedendaagse Top 40. Er is niets te gek of teveel voor deze spetterende feest band! Prime Party band is de feestband die je op jouw bruiloft of verjaardag wilt hebben!

Gave Bruiloftband

Prime Partyband inhuren

Wil je deze onwijs gave bruiloftband, feestband en coverband inhuren voor jouw bruiloft of feest?

Neem dan contact met ons op en informeer naar beschikbaarheid en prijzen.

Wij nemen direct contact met u op en gaan Prime Partyband voor u boeken voor een eerlijke prijs en met goede afspraken.

Twijfel niet want dit is dé band die u op uw feest moet hebben!

Prime Partyband boeken

Snel een vraag over deze band? Vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op!

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.