The Gentlemen boeken voor een avond entertainment op uw privé-feest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de beste Coverbands en feestbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie om The Gentlemen te boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijsfevenement.

The Gentlemen boeken

Al jaren lang zijn de bandleden van The Gentlemen onafscheidelijk van de muziek en hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd in de wereld van bands en entertainment.

Internationale Coverband

Na het voltooien van een conservatorium opleiding speelde de bandleden in nationale en internationale shows. Onder andere speelde zij bij The Great Pianos, The Coronas, Spotlight Pianos en Booming pianos.

Zoekt u die echte stijlvolle coverband, die ook nog eens in een flexibele formatie te boeken is? Kijk dan niet verder en ga voor The Gentlemen.

The Gentlemen boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van The Gentlemen. Wij verzorgen dezeband voor elk feest voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u The Gentlemen boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Genre:

Allround, pop, 70’s tot de hedendaagse hitlijsten.

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • bedrijfsfeesten evenementen
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over The Gentlemen?

bel ons!

artiestenstal

In Nederland hebben deze muzikanten hun eigen live coverband en entertainmentshow opgezet. Deze band heet The Gentlemen. Al veel bruiloften en (bedrijfs) evenementen zijn in een groot feest veranderd met deze successhow. Ras-entertainers voelen feilloos aan welke muziek werkt en bespelen het publiek als geen andere formatie.

Verzoeknummers

Verzoeknummers kunnen ingediend worden d.mv. verzoek-kaarten die verspreid worden tijdens het optreden. Je vult je favoriete nummer in en geeft het kaartje af bij de bühne. Je verzoek wordt zo snel mogelijk gespeeld.

The Gentlemen

Een spetterende formatie en live-band bestaande uit de volgende heren die behoren tot de beste muzikanten van Nederland.

“Mark Looks better in the Dark” van Rietschoten is de vaste drummer van

Sven en tevens van de fornatie The Gentlemen. Mark is er altijd bij, in

wat voor bezetting of show dan ook.

Bas “Mr. Perfect” Bruinsma is de gitarist en speelt al vanaf zijn 15e levensjaar samen met sven in verschillende bands.

Flexibele muzikanten

Sas “op de bas” Geertman is een alleskunner die bas speelt, lekker kan zingen, en ook nog eens de gitaar oppakt tijdens een optreden.

Robbert “Mister Sax” Tuinhof speelt het instrument wat het feestje altijd af maakt, de saxofoon.

Formatie van uw keuze

De bezettingen zijn naar eigen smaak in te vullen. Deze muzikanten maken de live piano-entertainmentshow compleet en zetten iedere zaal op z’n kop. Beslis zelf welke formatie u wilt, denk hierbij aan de beschikbare ruimte op uw feestlokatie en de hoeveelheid gasten die u verwacht. The Gentlemen boeken doe je eenvoudig bij artiestenbureau De Artiestenstal.

Sven the Painoman boeken

Informatie over The Gentlemen? Snel een paar vragen over boekings-mogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The Gentlemen boeken

THE GENTLEMEN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.