Wilt u BLØF boeken voor een optreden op uw high-end privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over BLØF en een biografie over deze spectaculaire Nederlandse band.

BLØF boeken

Deze bekende Nederpop band weet wel hoe je een spetterende en muzikale show moet neerzetten. Op je high-end privéfeest of bedrijfsfeest laat BLØF iedereen los gaan terwijl zij vol energie hun repertoire spelen, waarmee zij zo bekend zijn geworden.

Blof, de band die ooit begon als een coverband groeide uit tot één van de beste nederpop bands die Nederland ooit heeft voortgebracht. "Aan de kust" was een sterk staaltje muzikalitiet en liet direct zien dat deze band sterke nederlandse teksten kon schrijven. Zelf uit Zeeland stortte de band heel hun hart in dit lied wat in het begin direct een groot succes was in Zeeland.

BLØF boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om BLØF te boeken. Wij verzorgen u deze Nederlandse band voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek BLØF nu voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Nederlandse band, bekende band

Tijdsduur:

1 x 60 minuten

Techniek:

Excl. licht en geluid

Rider aanwezig

Genre:

Nederpop band

Taal:

Nederlands, Engels, Internatiionaal

Prijs:

Op aanvraag

Richtprijs € 55.000,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid inclusief
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over BLØF?

Bel ons!

artiestenstal

BLOF biografie

Toen Blof in 1992 werd opgericht waren zij nog een coverband en hadden nog geen eigen werk. Dit veranderde al gauw toen zijn hun eerst album "Naakt onder de Hemel" uitbrachten, wat in eerste instantie geen groot succes was buiten Zeeland.

Bekende Nederpop band

Maar echt bekend bij het grote publiek werd BLOF door het uitbrengen van de single "Liefs uit Londen" in 1998. Door het succes van deze single konden ze ook nieuwe (live)versies van tracks van hun toen nog onbekende debuutalbum uitbrengen. Hierdoor werden nummers als "Aan de kust" en "Wat zou je doen" ineens immens populair en ook bekende hits. Hierna kwamen het derde en vierde album relatief snel achter elkaar uit met grote hits als "Harder dan ik hebben kan" en "Hier".

Harde klap voor de band

Toen in 2001 de drummer Chris Götte overleed na een verkeersongeluk kreeg de band, na de rauwperiode, een nieuwe drummer genaamd Norman Bonink.

Boekingen van BLØF

Vele albums bleven uitkomen en BLOF scoorde grote hits als "Alles is Liefde", "Barcelona" en de megahit "Holiday in Spain" in een Nederlands/Engelse versie samen met de Counting Crows.

Concert at the sea

Het eigen succesvolle festival "Concert at the Sea" is jaarlijks een drukbezocht evenement met nationale en internationale artiesten als gast. Al sinds 2006 organiseert de band dit zeeuwse popfestival en jaarlijks keert het met elke keer andere artiesten terug.

Dit concert blijft een gewild evenement onder veel arteisten.

Blof boeken

Boek BLOF bij de Artiestenstal

Na meerdere succesvolle albums en een eigen documentaire, genaamd Umoja-live, viert in 2012 de band hun 20-jarig bestaan met een succesvol verzamelalbum genaamd "Hier". Alsmede ontvangen zij dit jaar de Radio 2 Mijlpaalprijs. Van dit album werden de singles "Later als ik groter ben" en "Zo stil" beide grote hits. De eerste werd zelfs het openingslied van concerten van Tino Martin.

BLOF boeken of inhuren voor je feest

Inmiddels 12 albums verder in 2017 brengt de band in samenwerking met belgische zangeres Geike Arnaert het lied Zoutelande uit. Dit wordt een nummer 1 hit in de Top 40 en brengt BLOF wederom nationale bekendheid en eveneens grote populairiteit in België.
Meerdere malen heeft de band de nummer 1-positie voor de meest gedraaide artiest/band in een jaar behaald op de Nederlandse radio. In de zomer van 2018 bracht BLØF het nummer "Omarm" opnieuw uit, ditmaal in samenwerking met rapper Ronnie Flex.

Informatie over BLOF? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Blof boeken

BLOF BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.