Ali B boeken of inhuren? Boek of huur de toffe artiest, rapper en spreker Ali B bij de Artiestenstal, het vertrouwde artiestenbureau voor artiesten en bekende Nederlanders. Maak Ali-B het hoogtepunt van jouw evenement of feest!

Ali B boeken

In de tien jaar sinds zijn laatste album "Petje Af" heeft Ali B niet stilgestaan. Hij werd een bekende Nederlander, een succesvolle tv programmamaker en werd hij beloond met een zilveren televisiester voor "Ali B Op Volle Toeren". Na vijf theater-voorstellingen werd hij een geziene act in de Nederlandse theaters.

Ali-B boeken

Rapper Ali B leek een tijdje tot het verleden te behoren, maar vandaag de dag is niets minder waar! Deze topper zit wederom weer in de lift!

Comeback Ali B

Met zijn derde album "Een Klein Beetje Geluk" maakte hij een comeback als muzikant.

Ali zegt zelf: "Mijn werk loopt synchroon met wie ik ben. Vroeger begon ik als rapper, op zoek naar een beetje geluk. Later voegde ik rollen als tv-producer en cabaretier erbij, waar ik erg tevreden over ben".

TV-Producer en Cabaretier

Muziek kwam hierdoor op de tweede plaats, maar het bleef altijd mijn roots, mijn eerste liefde en mijn passie. De laatste jaren heb ik de muziek gemist, dus ben ik weer hard aan het schrijven en componeren." En ik timmer wederom hard aan de weg met nieuwe songs.

In de laatste tien jaar is er enorm veel gebeurd in het leven van Ali, zowel als persoon, als publieke figuur of als rapper. Hij trouwde en werd vader, werd een publieke figuur en zocht muzikale vernieuwing en verdieping.

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie om rapper en spreker Ali-B te boeken of in te huren. Boek deze top entertainer en rapper bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met stevige afspraken.

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 750 personen

Genre:

Rapper, zanger, entertainer, spreker

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • 45 min set
  • rap op maat
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • licht en geluid inclusief
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Ali-B?

bel ons!

artiestenstal

Ali B biografie

Nadat hij bevriend raakte met Douwe Bob en Fresku schreef hij veel met hen. Protestzanger Armand wees hem erop dat een absoluut gevoel van urgentie moet worden gehoord in het repertoire, bijna als huilen of schreeuwen . Hij nam ook lessen van Pat Pattison, auteur van een aantal standaardwerken over liedjes schrijven en een professor aan de beroemde Berkeley School of Music.

Hierdoor begreep hij de verschillen in intonatie, wendingen en het geven van meningen in een tekst ineens veel beter. Hij ging dit zeer veel oefenen. Zo wordt" Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn "als oefening gebruikt. Vanaf dat moment is er geen weg meer terug. Een album moet er uitkomen. Hij vond het nodig om weer muziek te maken en een album uit te brengen. Met deze plaat wou hij laten zien wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd en ervaren.

Het album van geluk

Dat album werd "Een Klein Beetje Geluk". Het werd het album van een jonge maar volwassen man met die al zeer veel meegemaakt had. Dit blijkt uit tracks als "Ik Huil Alleen Bij Jou" en "Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn". Al zijn lievelings-muzikanten zijn te horen op dit album, dat voor een grrot deel geproduceerd is door Jack $hirak, bekend van New Wave en de monsterhit Drank en Drugs.

Met dit album wil ik impact hebben op de hiphopscene en ook inspirerend en verrassend werken. Hij bracht Kenny B en rapper Lijpe bij elkaar in Mensen Redden, en werkte hij met singer-songwriter Nielson samen in "Glimp Van De Duivel". De concurrentie die zoveel toffe rappers bij elkaar brengt, zorgt ervoor dat ik scherp ben. Mijn album moet "goed" zijn, het moet het beste en grandioos zijn. Hierdoor denk ik mensen beter te bereiken”.

Terug naar zijn eerste liefde, de muziek.

Met "Een Klein Beetje Geluk gaat" Ali B back to his roots, de muziek. Op dit album vind hij zich opnieuw als componist en musicus en sluit aan bij de nieuwe Nederlandse hiphop. Met drie keer platina van zijn singles en ook nog een gouden single weet hij ook weer de hitparade te bestormen. Wederom heeft Ali B enorm succes in de hitlijsten en bij een heel divers publiek. Uiteindelijk heeft hij bewezen dat hij een volwassen topartiest is.

Ali B boeken

Ali B boeken of inhuren voor jouw event

"Er is een nieuwe beweging gaande, die anders is dan de hiphop toen ik begon. Dan kun je kiezen om te stoppen of om er volgas voor gaan. Dat laatste heeft ik gedaan. Ik wil respect voor wat ik nu doe, niet voor wat ik gedaan heb."

Informatie over Ali B Boeken, u kunt deze rapper en spreker boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Ali-B boeken bij de Artiestenstal

ALI B Boeken of Inhuren

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.