New Timeless boeken met 100 % Glitter, Glamour and Groove. De echte soul experience voor ieder feest of evenement!

New Timeless boeken of huren

Hier vind u de boekingsinformatie voor New Timeless voor uw feest of evenement. Boek New Timeless bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en goede afspraken.

Boekingsinformatie:
€ 2995,-
1 x 30 Minuten
Inclusief geluid tot 400 personen
i.c.m. DJ of live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor New Timeless Offerte aanvraag

100 % Glitter, Glamour and Groove is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken.

New Timeless boeken

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden.

Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

Zij weten de oude motown hits zo authentiek te vertolken dat u bijna zou denken dat ze “The Real Thing” zijn. Een echte topklasse act!

Het motto van New Timeless:
“Let the boogie set you free”

New Timeless boeken

New Timeless inhuren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs, heeft u vragen met betrekking tot New Timeless boeken schroom dan niet en vraag vrijblijvend om advies. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn er voor al uw vragen en wensen.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.