Wicky's One-man band boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek nu deze wervelende piano-act en one-man band voor iedere gelegenheid bij de Artiestenstal, het adres voor one-man bands en piano-acts.

Wicky's One-man band boeken

Wicky's One-Man-Band is de ideale oplossing als er geen ruimte of budget aanwezig is voor een grote (dure) band en toch live-muziek gewenst is.

Feest repertoire

Gezellige allround live-muziek van Wicky's One-man band boeken voor iedere gelegenheid!

Gezellige allround live-muziek voor jong en oud

Gezellige allround live-muziek, Wicky zingt de leukste hits uit de sixties tot songs van heden, de gezelligste Nederlandse meezingers van vroeger en nu, en de swingendste Dance Classics ooit. Hierbij begeleid Wicky's one-man band zichzelf op zijn keyboards en piano en zingt de sterren van de hemel.

Gezellige interactie met humor

Dit alles verzorgt Wicky in combinatie met een leuke en gezellige interactie met zijn publiek. De sfeer en het geluid van een complete band, maar live gebracht door één enkele entertainer!

Wicky's One-man band boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van de One-man band van Wicky Reidinga voor uw horecazaak, huwelijksfeest, tuin -of straatfeest of verjaardag.

Neem nu contact met ons op om Wicky's One-Man band te boeken voor uw feest!

5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

One-man band, Piano-act

Tijdsduur:

4 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

200 pers.

Genre:

60's, 70,s, 80's, 90's, 00's, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Engels, Nederlands en Duits

Prijs:

Vanaf € 850,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 200 man
  • uitbreidbaar naar duo of trio
  • prijs en info op aanvraag

Deze act is geschikt voor de volgende events: bruiloft, viering, verjaardag, studenten feest, bedrijfsfeest, beurs, congres, opening, horeca, festivals, winkelcentrum, braderie en jubileum

Info over Wick's One-man band? Bel ons!

artiestenstal

Hollands gezelligheid voor op uw feest, geen probleem voor Wicky!!

Back to the 90's en in een handomdraai staat je dansvloer vol!!

Muziek uit de film "The Bluesbrothers" is tijdloos en gewild door jong en oud!!

Informatie over Wicky's One-man band?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan aan het werk voor u.

Wicky's One-man band boeken

WICKY

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.