Wilt u PROOST! boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de coverband PROOST! en een biografie over deze spectaculaire feestband.

PROOST! boeken

Deze vette en toffe Cover -en feestband weet wel hoe je een spetterende show moet neerzetten. Op je bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest gaat PROOST! helemaal los en neemt je mee op een muzikaal avontuur en vlammend spektakel dat je niet meer snel zult vergeten.

Deze 6-koppige formatie van topmuzikanten en vocalistenzorgt voor een feestgarantie waar wij onze handen voor in het vuur durven steken. Zonder remmen is het motto van deze band en dat zul je merken ook!

Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen! We maken vrienden voor het leven!

PROOST! neemt jou mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel zoveel mogelijk drank, en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning!

Feestband PROOST! boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Coverband Proost! te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Coverband PROOST! voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, alleen evenementen of bedrijfsfeesten

Tijdsduur:

Avond 2 x 60 min. met pauze van max 30 min.

Festivalset 1 x 90 min.

Techniek:

Excl. eindgeluid, inclusief inprikset + Special FX

Genre:

Allround covers, meezingers, Top40, 80's en 90's

Taal:

Nederlands, Engels, Internatiionaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid tot 500 pers.
  • licht en geluid tot 1000 pers.
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over mogelijkheden of interesse in PROOST!?

Bel ons!

artiestenstal

Ijzersterk repertoire

Met een ijzersterk repertoire van 120 hits die echt iedereen zó mee kan zingen en iedereen helemaal uit hun dak van laat gaan houden ze de dansvloer het gehele optreden vol!

Coverband Proost! op jouw feest

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Kan Het Nog Grootser, gekker en beter? Ja, het kan!

Alleen met PROOST!

Proost boeken

PROOST! boeken voor je evenement!

Informatie over PROOST! ? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Proost boeken

COVERBAND PROOST BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.