Band2mf boeken voor een bruiloft of bedrijfsfeest? Bij de Artiestenstal boek je de beste bands voor je feest of evenement!

Band 2mf boeken

2MF bestaat uit 7 enthousiaste muzikanten, inclusief een leadzangeres, leadzanger en saxofonist.

Bruiloftband en feest-band 2mf boeken

Coverband 2MF is een veel gevraagde bruiloftband. Zij spelen met enorm veel plezier op bruiloften en bedrijfsfeesten door het hele land. De passie spat er vanaf en je kunt zien dat deze top muzikanten er megaveel plezier in hebben. De ultieme feestband voor ieder feest!

Het doel en missie van deze spetterende band is ieder feest boeiend en onvergetelijk te maken, waarbij alle zorgen uit handen worden genomen voor het bruidspaar, ceremoniemeester, de jarige of de organisatie van het feest.

Repertoire 2mf

2mf speelt alles van moderne hits tot de echte klassiekers en natuurlijk ook het Hollandse feest repertoire.! Hun repertoire is divers genoeg om iedere gast op uw feest te laten genieten, zowel jong als oud. Dus hierdoor past 2mf op elk feest, van bruiloft tot bedrijfsfeest of misschien wel uw verjaardagsfeest.

2mf boeken of inhuren

Wil je band 2mf boeken voor je bruiloft of bedrijfsfeest? Of organiseer je een tentfeest of ander evenement en wil je deze spetterende coverband daar laten optreden? Hier vind je de actuele boekingsinformatie van feestband 2mf!

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 3 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband

Tijdsduur:

Avondvullend tot max. 4 uur.

2 x 1,5 uur, 3 x 60 min óf 4 x 45 min.

Techniek:

Basis licht en geluid

Repertoire:

Allround, Soul, Top40, Feestmuziek

Talen:

Engels, Spaans, Nederlands

Sets:

2 x 1,5 uur, 3 x 60 min óf 4 x 45 min

Prijzen:

€ 1695,- tot 150 pers

€ 1800,- met lichtshow

€ 2000,- tot 750 pers

€ 2250,- met lichtshow


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Coverband repertoire

Spelen zij ook verzoeknummers?

Zeker, staat uw favoriete nummer niet bij 2mf op het repertoire? Ontbreekt net die ene song waar u een speciale herinnering aan heeft? Zij studeren uw lievelingslied dan graag voor u in. Natuurlijk moet dit wel een aantal weken van te voren aangegeven worden zodat de band de tijd heeft om het perfect voor u te repeteren.

Naast de standaard instrumenten maken wij ook gebruik van elektronische dance beats, dit alles om er een gevarieeerd en knallend feest van te maken.

Kortom, dé partyband voor uw feest als u uw vrienden en gasten een onvergetelijk avond wilt bezorgen!

2mf inhuren

Bandmfboeken

Informatie over feestband 2MF?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bandmfboeken

2MF

Reviews van boekers

Fantastische avond

Rated 5 out of 5
2 maart 2020

Voor een carnavalsavond hadden we de feestband 2MF geboekt.
Van te voren wel wat spannend, omdat we wisten dat het geen carnavalsband was… dan is het toch maar afwachten hoe het gaat uitpakken. Nou, uitpakken deden ze zeker! De hele avond wisten zij het publiek naar de dansvloer te krijgen en iedereen mee te nemen in hun enthousiasme. En dat ondanks de vermoeidheid die er op dag 4 uiteraard bij de meesten van de carnavalsvierders was.
Zelfs toen tijdens de laatste pauze, aan het einde van de avond, er wat mensen naar huis gingen of zich naar de bar verplaatsten, kwam de band met volle energie terug op het podium, kwamen ze zelfs de zaal in en daardoor trok iedereen toch weer naar de dansvloer om zo het laatste uurtje vol te maken.
Onze complimenten, super bedankt voor deze fantastische avond!!!

Chantal Jansen

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.