Marianne Weber boeken of in-huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Boek of huur Marianne Weber bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor het boeken van artiesten, bands en DJ’s. Eerlijke prijzen met goede afspraken.

Marianne Weber boeken

Hier vind u de boekingsinformatie voor het boeken of inhuren van Marianne Weber, voor uw privé feest of evenement.

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 Minuten
Incl. geluid
Tot 400 Pers.
€ 3995,-
Extra:
Met liveband of DJ
Prijs op aanvraag
Bel voor Marianne Weber Offerte aanvraag

Marianne heeft haar kwaliteiten als zangeres inmiddels al lang bewezen met de vele optredens die zij, in het gehel land, heeft gedaan.

Marianne Weber boeken

Tijdens de optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans bij Marianne. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen, ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens. ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne Weber.

Koningin van het Levenslied

Marianne Weber, de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied, werd door de Zangeres zonder Naam zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’.

Marianne Weber boeken
Marianne Weber boeken als zangeres voor een optreden.

De solocarrière van Marianne Weber begon toen ze in 1992 op zoek ging naar een nieuw producersteam. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg, die de hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is’ schreven en produceerden. De nuchtere Hollandse zangeres stond aan het begin van een veelbelovende zangcarrière.

Een Edison

De erkenning vanuit de platenbranche ontving Marianne later in de vorm van een Edison voor haar album ‘Diep in mijn hart’. Er volgden nog vele successen, zoals te horen is op haar albums ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’ en ‘Jou vergeet ik niet’ en ‘Alleen voor jou’.

Eén van haar grootste successen was de duet-CD met, de toen nog rijzende ster, Frans Bauer. De combinatie Weber en Bauer bleek een enorm succes. Na het succes van de hitsingle ‘De regenboog’ brak het album alle toenmalige records.

Marianne Weber beluisteren

Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik.

Het levenslied ligt Marianne nauw aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek en ziet het als een stukje van haar cultuur; die muziek zit in haar bloed. Ze kan zich niet voorstellen ooit ander repertoire te gaan zingen. Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen.

Marianne Weber boeken of inhuren

Marianne Weber boeken of inhuren voor uw evenement of bedrijfsfeest. Of misschien voor uw bruiloft of privé feest. Boek of huur dan deze volkszangeres bij ons voor een eerlijke prijs en goede afspraken. Hieronder vind u het offerte/informatie aanvraag formulier voor informatie over haar prijzen en haar optreden. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie over Marianne Weber wilt hebben.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.