Wilt u George Baker boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over George Baker en een biografie over deze sympathieke en jolige zanger.

George Baker boeken

Deze fenomenale zanger en rasartiest is zó bekend in de muziekwereld in en buiten Nederland, dat hij nauwelijks introductie nodig heeft! Een zanger die bekend is van zijn megahits 'Little Green Bag' en 'Una Paloma Blanca'.

Het nummer 'Little Green Bag' van George Baker werd door Tom Jones in 1999 gecoverd en scoorde hiermee een nummer 1 hit in Engeland. Alsmede werd deze tune gebruikt in films als 'Reservoir Dogs' en 'The Kiterunner'.

Zanger George Baker boeken

Hier vind u de actuele informatie om George Baker te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. George Baker kunt u voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 750 pers

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 4.500,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over George Baker?

Bel ons!

artiestenstal

George Baker biografie

Het begon allemaal in 1967 toen George Baker solliciteerde als zanger bij de band Soul Invention. In die tijd ontdekte hij ook zijn talent als songwriter. Toen de band in 1969 bij het toenmalige platenlabel Negram een geslaagde auditie deed, werden er 3 nummers van hem opgenomen en één ervan was Little Green Bag. Ook werd de naam van de band veranderd in The George Baker Selection

Megahit van George Baker

Het nummer 'Little Green Bag' werd een wereldhit en bereikte de 5e plaats in de US Billboard Top 100 en hierna volgden meerdere Hits zoals Dear Ann, Tonight, I’m on my Way, Baby Blue maar het absolute hoogtepunt was uiteraard de in 1975 verschenen single Una Paloma Blanca, die met een verkoop van meer dan 9 miljoen exemplaren een absolute Wereldhit werd.Zowel Little Green Bag als ook Una Paloma Blanca zijn tot op de dag van vandaag wereldwijde evergreens die nog steeds overal in de wereld te horen zijn.

George Baker Selection 2.0

Na al die jaren door de wereld te hebben getourd en meer dan 25 miljoen platen te hebben verkocht viel het doek in 1978 voor de groep en ging George Baker verder als Solo Artiest. In 1985 werd het tijd voor een nieuwe George Baker Selection. Hun 1e release, Santa Lucia by Night, werd meteen een grote hit en George Baker Selection Part two was meteen een succes. Nieuwe gouden platen en Tournees volgden, totdat ook GBS part two in 1989 uit elkaar ging en George Baker weer solo ging. Na al die jaren treedt hij nog steeds overal in de wereld op.

Boek George Baker bij de Artiestenstal

Dat één van zijn grootste Hits anno 2017 nog steeds populair is blijkt weer eens uit het feit dat de wereld beroemde acteur David Hasselhof, die tijdens de recente concerten van André Rieu 2017 in Maastricht als gast Artiest optreedt, het nummer Una Paloma Blanca zingt. Onlangs werd Little Green Bag nog gebruik in de commercial van Lidl waar hij ooknog te zien was als acteur. Dat hij internationaal ook nog niet vergeten is blijkt uit het feit dat hij zojuist nog een succesvolle tournee heeft gedaan in de Pacific. George Baker is nog lang niet van plan om ermee te stoppen.

George Baker boeken

George Baker boeken of inhuren voor je (bedrijfs)feest

De muziek is waar George Baker voor leeft en nog steeds is hij regelmatig in zijn studio te vinden en uiteraard ook op alle verschillende podia in binnen en buitenland, de plaats waar hij zich thuis voelt. En thuis zal hij zich ook voelen op het podium tijdens uw feest of evenement! Neem contact met ons op als u George Baker wilt boeken voor uw feestelijke gelegenheid.

Informatie over George Baker? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

George Baker boeken

GEORGE BAKER BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.