Maico boeken? Hij is afkomstig uit Enschede, en is geboren in 1995. 

Al van jongs af aan is Maico bezeten van muziek, vooral van het Nederlandse lied. Al vroeg was hij de ‘feestzanger’ van familie, vrienden en kennissen. Elke mogelijkheid greep hij aan om de microfoon te pakken en het gezelschap te vermaken. Hierdoor kreeg hij al heel vroeg veel ervaring met zichzelf in het licht te zetten. Dit zou later heel goed van pas komen in zijn zangcarrière

Maico boeken

In februari 2010 kreeg Maico de kans om op een gala-avond tijdens carnavals te zingen. Het publiek was zeer enthousiast over zijn zangprestatie en enthousiasme. Veel mensen adviseerden hem om hier iets mee te gaan doen, hetgeen voor Maico een extra stimulans was om door te gaan.

Hij vindt het erg leuk om mensen te vermaken, dan is hij in zijn element, want zingen is zijn passie! 

Tijdens een talentenjacht in augustus 2010 wint Maico de eerste prijs. De jury was unaniem van mening dat hij het publiek op een perfecte wijze wist te amuseren met zijn zang en performance.   Naast de eer en de glorie betekende deze eerste prijs een studio-opname in een professionele studio.

november 2010 wordt zijn eerste single ‘Liefde is een virus’ uitgebracht. Een knaller van een hit, bij RadioNL zelfs gehonoreerd met 19 keer een nummer één notering!

Inmiddels, 9 jaar verder, is er jaarlijks een nieuwe single uitgebracht en treedt Maico op met veel succes door heel Nederland. Zijn passie en grote wens is in vervulling gegaan!

Wij kunnen nog heel veel verwachten van deze ambitieuze en gepassioneerde jong zanger, en wij zijn blij dat wij u deze topartiest mogen aanbieden.

Maico – Een nieuw begin

Maico boeken

Zanger Maico boeken

Maico boeken voor een bruiloft, privéfeest, bedrijfsfeest of evenement? Bij ons zit u goed, want wij kunnen u deze leuke artiest voor een voordelige prijs aanbieden op elke gelegenheid die u maar wilt.

Prijs:

€ 995,-
1 x 30 Minuten
Incl. Geluid tot 350 personen

Met liveband of DJ?
Prijs op aanvraag
 bel voor deze volkszanger
     06 53 12 6857     

     of verstuur
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.