Prijslijst Duo’s en Trio’s aangeboden door De Artiestenstal, we bieden u een gemakkelijk en overzichtelijk overzicht met de prijzen van alle bands. Bij ons kunt u alle bands boeken tegen eerlijke prijzen met ijzersterke afspraken.

Neem contact met ons op of bel ons direct via onze informatielijn: 06 53 12 6857.

U kunt de naam van uw favoriete Duo of Trio boven in het scherm intoetsen, en zo komt u direct op het duo of trio van uw keuze terecht.

Staat het Duo of Trio van uw keuze er niet tussen? Neem dan contact op met ons en wij gaan direct aan het werk. Wij laten u zo snel mogelijk de actuele prijs en boekings informatie van deze act weten.

Prijslijst Duo’s en Trio’s

Klik op de print button om de prijslijst uit te printen, of op de pdf button om de prijslijst te downloaden.

Kijk naar onze overige prijslijsten voor de prijzen van andere acts.

Overige prijslijsten

Informatie Offerte aanvraag Duo of Trio

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.