Prijslijst bruiloftbands van De Artiestenstal, we bieden u een gemakkelijk en overzichtelijk overzicht met de prijzen van alle bruiloftbands. Bij ons kunt u alle bands boeken tegen eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken.

Neem contact met ons op of bel ons direct via onze informatielijn: 06 53 12 6857.

Zo kunt u ook de naam van uw favoriete band boven in het scherm intoetsen, en zo komt u direct op de band van uw keuze terecht.

Prijslijst bruiloftbands

Klik op de print button om de prijslijst uit te printen, of op de pdf button om de prijslijst te downloaden.

Gemiddelde prijs bruiloftband

De gemiddelde prijs van een bruiloftband ligt tussen de € 950,- en de € 2450,-. Dit is een behoorlijke marge maar als men kijkt naar de diversiteit van de aangeboden bruiloftbands is dit heel aannemelijk.

Totaalprijs Bruiloftbands

De totaalprijs van een bruiloftband wordt vaak gedefineerd door het aantal bandleden in de formatie. Doorgaans is het, groter de band hoe hoger het bedrag dat u voor deze band neertelt, al is dat niet altijd zo.

Dan komt er nog bij of de band zelf licht en geluid mee moet nemen of dat het ter plekke al aanwezig is, dit kan ook bij sommige bands het verschil maken.

Reiskosten

Doorgaans berekenen veel bands ook reiskosten als ze langere afstanden moeten reizen om op uw bruiloft of huwelijksfeest te komen spelen. Hier wordt een kilometervergoeding óf de extra tijd berekent en soms ook een combinatie hiervan.

Wilt u de totaalprijs van een bruiloftband weten inclusief alle eventuele en bijkomenden kosten, zodat u niet voor onprettige verrasingen komt te staan? Neem dan even contact met ons op en wij geven u de actuele en exacte prijs die u uiteindelijk gaat betalen voor een goede bruiloftband.

Informatie / Offerte Aanvraag bruiloftbands

Overige prijslijsten

Staat de bruiloftband van uw keuze er niet tussen? Hier zijn nog overige prijslijsten van alle acts op onze website. Check deze prijzen of neem even contact met ons op en verzorgen u de actuele prijs van iedere Band, Dj of Artiest.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.