Prijslijst coverbands van De Artiestenstal, we bieden u een gemakkelijk en overzichtelijk overzicht met de prijzen van alle bands. Bij ons kunt u alle bands boeken tegen eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken.

Neem contact met ons op of bel ons direct via onze informatielijn: 06 53 12 6857.

Prijslijst coverbands

Kijk naar onze overige prijslijsten voor de prijzen van andere acts.

Overige prijslijsten

https://artiestenstal.nl/prijzen-van-artiesten/

Informatie / Offerte Aanvraag coverband

Wat is een coverband precies

Een coverband bestaat uit enkele artiesten-muzikanten die gezamenlijk nummers na spelen die door andere artiesten geschreven en/of gespeeld zijn. Het repertoire van een coverband bestaat dus vooral uit stukken die eerder door andere artiesten of bands uitgebracht zijn. Coverbands zijn vaak op te delen in verschillende muziekstromen, zoals rock, funk, blues, top 100 of tributebands. Tributebands spelen, zoals de naam al suggereert, nummers van een artiest of band.[bron?] In Nederland en België zijn er duizenden coverbands die optreden op festivals, in kroegen, op bruiloften of andere feesten. Artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers spelen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire. [bron?]

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.