Prijzen DJ’s of een prijslijst van DJ’s is heel belangrijk als u een overzicht wilt hebben van de dj’s die wij op onze website presenteren. De Artiestenstal biedt u een gemakkelijk overzicht met de prijzen van de DJ’s die wij aanbieden.

Heldere prijzen Dj’s

Heldere prijzen zodat u achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan is voor ons zeer belangrijk. Een duidelijk overzicht van verschillende DJ’s, de speeltijd die zij optreden en het voor handen hebben van alle techniek óf dat dit nog extra gehuurd moet worden zijn punten die voor u zeer belangrijk zijn om de uiteindelijke prijs van uw DJ te bepalen. Wij geven dit dan ook zo duidelijk mogelijk aan in de prijslijst én op de informatiepagina van de DJ’s op onze website.

Bij ons kunt u alle artiesten boeken tegen de actueel geldende prijzen en maken wij ijzersterke afspraken met betrekking tot het optreden van deze acts.

Neem contact op met ons artiestenbureau of bel ons direct via 06 53 12 6857 .

U kunt ook de naam van uw favoriete DJ boven in het scherm in het zoekvenster intoetsen. In de zoekresultaten zult u dan de informatiepagina én de boekpagina van de desbetreffende act vinden. Mocht een DJ of artiest er niet tussen staan, neem dan toch even contact met ons op en wij gaan aan de slag voor u. Door het grote netwerk wat wij opgebouwd hebben, in de vele jaren dat wij actief zijn in de entertainmentbranche, kunnen wij elke artiest of band of DJ voor u verzorgen. Alsmede presentatoren en sprekers of ieder ander entertainment.

Prijzen DJ’s

Hier kunt u de prijslijst van onze DJ’s downloaden. Via de foto van de DJ’s komt u op de informatiepagina van de desbetreffende DJ. Ook wordt er op deze lijst aangegeven wat voor soort DJ het is en of deze alle techniek, zoals licht en geluid, zelf bij zich heeft. Over het algemeen hebben de meeste DJ’s alle apparatuur zelf maar DJ’s die veel op festivals draaien zijn gewend op het apparatuur te draaien wat daar voorhanden is.

Wat kost een DJ?

De kosten van een DJ lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van vele factoren. Iedere DJ heeft zijn eigen prijs en zijn idee wat hij aan gage wil ontvangen op een avond of per uur. Doorgaans wijken de prijzen niet heel erg veel van elkaar af. De gemiddelde prijs voor een DJ inclusief licht, geluid en een DJ-Booth ligt tussen de € 450,- en € 950,-. Natuurlijk zijn er ook veel duurdere DJ’s maar dit is doorgaans de gemiddelde prijs.

Hoe komt de totaalprijs van een DJ tot stand?

De totaalprijs en het uiteindelijke bedrag dat u kwijt bent voor een DJ hangt van verschillende factoren af. Huurt u een DJ inclusief licht en geluid of hoeft de DJ geen geluidsapparatuur en lichtshow mee te nemen is een belangrijke factor die meespeelt in het berekenen van de prijs. Ook de speelduur die u verlangt van de DJ kan een rol spelen. Daarnaast is de populariteit van de (bekende) DJ ook van belang. Wordt een DJ zeer veel gevraagd zal zijn prijs uiteindelijk ook gaan stijgen. Een kwestie van vraag en aanbod. De bekende DJ’s zullen altijd veel duurder zijn als een lokale DJ, maar dat is natuurlijk logisch. Dit is in de gehele entertainmentbranche hetzelfde. De bekende bands en artiesten zijn ook veel duurder als de coverband of zanger die u kent uit het feesten en partijen circuit.

Bij bekende artiesten die geboekt worden voor openbare evenementen kan er ook een BUMA afdracht gerekend worden. Dit is om de componisten en schrijvers van de muziek en teksten van deze artiest te compenseren voor hun werk. Meer informatie vind u op de website van de BUMA

Informatie / Offerte Aanvraag

Heeft u vragen over prijzen van DJ’s, neem dan contact met ons op via onderstaand informatie formulier en wij reageren binnen een paar uur. Prijzen DJ’s!

Prijzen DJ's
Prijzen DJ’s

Overige prijslijsten

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.