De Artiestenstal biedt u een gemakkelijk overzicht met de prijzen voor alle DJ’s. Bij ons kunt u alle artiesten boeken tegen eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken. Neem contact op met ons artiestenbureau of bel ons direct via onze infolijn:
06 53 12 6857 .

Zo kunt u ook de naam van uw favoriete DJ boven in het scherm intoetsen, en zo komt u direct op de artiest van uw keuze terecht.

Prijzen DJ’s

Klik op de print button om de prijslijst uit te printen, of op de pdf button om de prijslijst te downloaden.

[table id=4001 datatables_buttons = “pdf,print” responsive=stack responsive_breakpoint=”tablet” /]

Wat kost een DJ?

De kosten van een DJ lopen zeer uiteen en zijn afhankelijk van vele factoren. Iedere DJ heeft zijn eigen prijs en zijn idee wat hij aan gage wil ontvangen op een avond of per uur. Doorgaans wijken de prijzen niet heel erg veel van elkaar af. De gemiddelde prijs voor een DJ inclusief licht, geluid en een DJ-Booth ligt tussen de € 450,- en € 950,-. Natuurlijk zijn er ook veel duurdere DJ’s maar dit is gemiddeld.

Hoe komt de totaalprijs van een DJ tot stand?

De totaalprijs en het buiteindelijke bedrag dat u kwijt bent voor een DJ hangt van verschillende factoren af. Huurt u een DJ inclusief licht en geluid of hoeft de DJ geen geluidsapparatuur en lichtshow mee te nemen is een belangrijke factor die meespeelt in het berekenen van de prijs. Ook de speelduur die u verlangt van de DJ kan een rol spelen.

Informatie / Offerte Aanvraag

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Prijzen DJ's
Prijzen DJ’s

Overige prijslijsten

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.