De Artiestenstal die biedt u een gemakkelijk en overzichtelijk overzicht met de prijzen van alle artiesten. Bij ons kunt u alle artiesten boeken tegen eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken.

Neem contact met ons op of bel ons direct via onze informatielijn: 06 53 12 6857.

Wat is de prijs van een artiest?

De gemiddelde prijs voor een artiest is afhankelijk van veel factoren. Is het een bekende artiest van radio en TV of is het een lokale artiest die men kent uit de kroeg of van een feest? Je lokale artiest kan je al boeken vanaf € 450,- avondvullend terwijl een bekende artiest wel tussen € 2000,- en € 15000,- kan kosten voor een half uur. U ziet dat daar een enorm verschil tussen zit.

Klik hier voor de prijslijst van onze artiesten.

Overige prijslijsten

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.