Wilt u Nick en Simon boeken voor een live optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest en bekende band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Nick en Simon en een biografie over deze populaire zangers en band.

Nick en Simon boeken

Deze twee Volendammers zijn momenteel erg hot in de Nederlandse Showbizz en worden dan ook erg veel geboekt voor de betere feesten en zakelijke events. Inmiddels niet meer als tape-act te boeken maar alleen met live-band onthuld hun roots als echte muzikanten en songwriters. U kunt Nick en Simon met 5-koppige liveband boeken bij de Artiestenstal.

Wie had ooit gedacht, toen Nick en Simon hun hit 'Rosanne' uitbrachten, dat ze zo immens populair zouden worden. Inmiddels zijn zij veel singles en albums verder en is hun muziek erg volwassen geworden. Hun laatste project met Simon & Garfunkel invloeden in hier een goed voorbeeld van.

Nick en Simon boeken met band

Hier vind u de actuele informatie om Nick en Simon te boeken. Wij verzorgen u deze zangers met band voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Nick en Simon boeken voor uw besloten of openbare evenement doet u gewoonweg bij de Artiestenstal!

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiesten met live band

Tijdsduur:

1 x 45 min.

Techniek:

Exclusief geluid, inprikken

Genre:

Nederlandse zangers met eigen 5-koppige live band.

Taal:

Nederlands, Engels

Extra mogelijkheden

  • inclusief techniek, licht en geluid
  • grotere live band
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Nick en Simon?

Bel ons!

artiestenstal

Nick en Simon biografie

Nick Schilder (6 november 1983) en Simon Keizer (16 mei 1984) traden voor het eerst samen op in december 2000 tijdens een kerstvoorstelling op de middelbare school. Omdat hun stemmen mooi bij elkaar kleurden, besloten ze samen te blijven optreden.

Eerste successen Nick en Simon

De eerste jaren probeerde het duo met Engelstalig materiaal platenmaatschappijen geïnteresseerd te krijgen, maar een platencontract bleef uit. Pas nadat gekozen was om over te stappen op Nederlandstalige muziek kwam het succes. De eerste single "Steeds weer" verscheen in maart 2006 en werd een hit, twee maanden later gevolgd door het titelloze debuutalbum (waarvoor het duo zelf alle nummers schreef) dat uiteindelijk twee jaar in de Album Top 100 zou staan. Van het debuutalbum werden in totaal vier singles uitgebracht, waarvan de derde single "Vaarwel verleden" met op de dubbele a-kant "De soldaat" de meest succesvolle was.

Boekingen van Nick en Simon

In januari 2007 wonnen Nick en Simon de Zilveren Harp. Deze prijs zou in 2007 nog gevolgd worden door de TMF Borsato Award en een Rembrandt. Terwijl het debuutalbum nog hoog in de hitlijst stond, verscheen in augustus 2007 de eerste single van het tweede album: "Kijk omhoog". De single werd een groot succes, waarmee Nick en Simon lieten zien dat Nederland voorlopig nog niet van ze af was. Het tweede album "Vandaag" verscheen in september en zou net als z'n voorganger twee jaar in de hitlijst blijven staan. De tweede single, "Pak maar m'n hand" was de titelsong van de film "Scheepsjongens van Bontekoe" en was wederom een succes.

Megahit Rosanne

Het grootste succes zou echter de derde single worden: "Rosanne", die in 2008 vijfenveertig weken in de Mega Top 100 zou staan. In augustus 2009 kwam de single opnieuw de hitlijst binnen, waardoor de single in totaal meer dan een jaar genoteerd stond.Alles wat Nick en Simon uitbrachten leek in goud en platina te veranderen, zo ook de DVD "Altijd dichtbij" die in oktober 2008 verscheen.

Boek Nick en Simon bij de Artiestenstal

Vanwege het succes van "Rosanne" kregen Nick en Simon in januari 2009 de SENA Mediatools Award voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca. Vlak daarna kon weer een feestje gevierd worden: het derde album "Luister" was bij het verschijnen in februari al platina. Van het album werden vijf singles getrokken, waarvan de vierde, "Het masker", de meest succesvolle was.

Televisie blijkt een goedzittend pak voor de mannen, die in 2011 gewapend met een camera naar de VS afreizen om daar langs New Orleans, Memphis en Nashville te trekken voor een muzikale ontdekkingsreis. Het resultaat is The American Dream, een nieuwe realitysoap.

Nick en Simon boeken

The Voice of Holland

Later dat jaar begint het tweede seizoen van The Voice. Voor hun bijdrage aan de muziek in Nederland ontvangen Nick & Simon een Gouden Harp. Een nieuwe, grote uitdaging komt voor de zangers met Symphonica In Rosso. Nick & Simon staan in oktober 2011 vier keer in een bomvol GelreDome in Arnhem, met naast hun eigen band ook Guido’s Orchestra en gasten Acda & de Munnik (waarmee Nick en Simon, respectievelijk, eerder dat jaar nog ‘solo’hits scoren), 3JS en hun TVOH-protegée Pearl Jozefzoon. 
Vele successen later zijn we beland in 2020 waar zij een nieuw project gelanceerd hebben. Als een ode aan Simon & Garfunkel schrijven ze een nieuw album met Nederlandse teksten en muzikale invloeden van hun idolen. Dit project laat zin wat een getalenteerd duo Nick en Simon is en dat zij zich muzikaal kunnen meten met de grootheden in de wereld.

Nick en Simon boeken of inhuren voor je (bedrijfs)feest

Dat deze 2 heren voorlopig nog niet klaar zijn met het schrijven van mooie muziek is wel duidelijk. Ook het optreden zich hun in het bloed en daarom zijn kunt u Nick en Simon boeken met hun eigen 5-koppige liveband voor besloten optredens.

Informatie over Nick en Simon? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NICK EN SIMON BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.