Wilt u de U2 Tribute band boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke tributeband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over U2 Tribute band en een biografie over deze spectaculaire tributeband..

U2 Tribute band boeken

U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2-Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. En dit doet The U2 Tribute al meer dan 20 jaar!

The U2 Tribute inhuren of boeken

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om The U2 Tribute band te boeken. Boek The U2 Tribute voordelig voor uw privéfeest of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze tributeband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met de U2 Tribute band.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

2 x 45 min of 1 x 90 min

Techniek:

Excl geluid, rider voorhanden

Bezetting:

4 bandleden

Genre:

U2 repertoire

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid tot 2000 man
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over U2 Tribute band?

Bel ons!

artiestenstal

Ervaren tribute band

The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Met meer dan 250 optredens als bagage, voor publiek variërend van 150 tot 15.000 bezoekers en internationale shows in onder andere de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Malta.

Hoewel deze band zich allang ruimschoots heeft bewezen wil ze toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live-shows van U2 zo bijzonder maken.

De beste U2 tribute band

Uitgegroeid tot wat critici noemen, ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2’, biedt The U2-Tribute een anderhalf uur durende liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel. In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.

U2 Tribute Band boeken

U2 tribute band huren voor een evenement

The U2-Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek.
De kracht van deze band is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is…

Informatie over The U2 Tribute band? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

U2 Tribute Band boeken

U2 TRIBUTE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.