Guus van Marwijk voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek nu deze verfrissende piano-act en one-man band voor iedere gelegenheid bij de Artiestenstal, het adres voor one-man bands en piano-acts.

Guus van Marwijk boeken

Deze ras-artiest zet, geheel in zijn eentje, elke zaal of gelegenheid op zijn kop!

Flexibel repertoire

Als pianist/zanger is hij een levende jukebox en speelt hij ieder verzoekje dat in je opkomt. Van Nederlandstalig krakers en jaren old skool ’70 rock, tot aan de hedendaagse Top 40. Zolang je het maar mee kunt zingen! Hij is zowel solo als in duo- en bandvorm te boeken.

Jarenlange ervaring

Al jaren lang speelt hij op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels, en studentenfeesten. Met het duo KeysPlease zij de sfeer van jouw evenement of feest perfect aan. Eerst rustig en gezellig dineren en daarna pas helemaal los en met z'n allen op de dansvloer? Keysplease past zich direct aan en maakt er een dolle avond van! Wilt u meteen vanaf het begin knallen, dan is dat voor hun geen probleem en zijn ze klaar voor de strijd!!

Piano-act boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van piano-act en one-man band Guus van Marwijk voor uw horecazaak, (bruiloft)feest, verjaardag of bedrijfsfeest.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

One-man band, Piano-act, Crazy Pianos show

Tijdsduur:

4 - 5 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

200 pers.

Genre:

60's, 70,s, 80's, 90's, 00's, 10's, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Internationaal, Nederlands

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 200 man
  • uitbreidbaar naar duo, trio band
  • prijs en info op aanvraag

Info over Guus van Marwijk?

Bel ons!

artiestenstal

KeysPlease boeken

Snel een vraag over deze Pianoshow? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Guus van Marwijk boeken

GUUS VAN MARWIJK

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.