SaxyPianoShow boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek nu deze wervelende one-man band en piano-show voor iedere gelegenheid bij de Artiestenstal, het adres voor one-man bands en piano-acts.

SaxyPianoShow boeken

De man achter de Saxypiano-show is Jeff, een muzikaal genie en de stuwende motor achter de Saxypianoshow. Check de nieuwe promo 2022!

U vraagt Jeff speelt!

Alles staat klaar om van uw feest of evenement een onvergetelijke muzikale ervaring te maken! Jeff kan bijna elk verzoek dat u maar kunt bedenken! Uiteraard houdt hij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. U kunt uw verzoeknummers ter plaatse doorgeven. Het repertoire van Saxy-pianoshow bevat van Klassieke rock tot Nederlandse meezingers en van danceclassics en soul tot aan de actuele Top 40 en feestmuziek.

Flexibel repertoire

Maar ook rustig naar muziek luisteren tijdens het diner of de ceremonie. Saxypianoshow is thuis in alle stijlen en genres. De show bediend een breed publiek en is daardoor bij veel verschillende gelegenheden inzetbaar.

Piano-act boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van de SayPianoShow voor uw horecazaak, feest of bedrijfsfeest.

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 4 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

One-man band, Piano-act, Crazy Pianos show

Tijdsduur:

3 -4 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot

125 pers.

Genre:

70,s, 80's, 90's, 00's, 10's, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Internationaal, Nederlands

Prijs:

Vanaf € 1.295,-


Extra mogelijkheden

i.c.m. een DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

licht en geluid boven 150 man

prijs en info op aanvraag

Info over SaxyPianoShow ?

Bel ons!

artiestenstal

Interactie met het publiek, verzoekkaarten, authentieke vertolking, een gezonde dosis nostalgie en een prettige sfeer creëren de Saxypiano show. Jeff begon van jongs af aan met muziek maken en bleek een natuurtalent te zijn.

Hij vervolgde zijn muzikale pad en na meer dan 10 jaar bandervaring in een coverband en vele optredens op feesten, bruiloften, en horeca-gelegenheden door heel Nederland is deze entertainer een graag geziene energieke artiest geworden.

Door de jaren heen wordt hij steeds meer gevraagd als soloartiest en richtte hij begin 2020 Saxypianoshow op om overal de feesten in nederland op te leuken. De combinatie van zang, saxofoon en piano maakt dit een unieke act.

Spetterende show

Jeff is een echte professional, hij voelt de sfeer van het feest en past zich gemakkelijk aan.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over gegarandeerde kwaliteit en een succesvol feest!

Een spetterend feest om nooit meer te vergeten? Ga voor de Saxy Pianoshow!!

SaxyPianoShow boeken

Snel een vraag over de SaxyPianoShow? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

SaxyPianoShow boeken

SAXYPIANOSHOW

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.