Wilt u de band Soundset boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Soundset en een beschrijving van deze exotische coverband.

Soundset boeken

Soundset boeken voor uw feest? Ervaar live muziek, zoals muziek bedoeld is. Voel en beleef het gevoel waarmee deze ras-muzikanten uw evenement compleet maken! Met hart en ziel vertolken de zangeressen van Soundset ieder lied op zeer authentieke wijze.

Soundset Band is er voor ieder feest zoals een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een tentfeest of kermis, of een evenement in de buitenlucht? U vraagt wij draaien. Zo flexibel is deze formatie Soundset. Deze Band is er voor iedereen en voor ieder budget. Heeft u liever een duo? Dat kan, maar wil je echt uitpakken met een drummer, gitarist, basgitarist, saxofonist, toetsenist en 3 zangeressen? Dan is dat ook geen probleem, want deze band kan het!

Coverband Soundset inhuren

Hier vind u de actuele informatie om de formatie Soundset te boeken. Wij verzorgen u deze coverband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Soundset voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, feestband, bruiloftband

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid

Genre:

Van de 70's tot aan de actuele Top40

Taal:

Engels, Nederlands, internationaal

Prijs:

€ 1.025,- (trio)

€ 1.350,- (kwartet

€ 1.850,- (Quintet)


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende) dj
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Soundset?

Bel ons!

artiestenstal

Soundset met DJ?

Wilt u de band op uw feest liever afgewisseld zien/horen met een DJ? Ook dit is mogelijk. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden en De artiestenstal maakt voor u geheel vrijblijvend een scherpe offerte!

Boekingen van Soundset voor uw feest

Ook qua apparatuur en vormgeving is de band klein op kleinere locaties, maar groot op grotere locaties. De geluids -en lichtapparatuur is geschikt voor groepen tot 350 personen. Door samenwerking met onze partners in licht en geluid kan deze band uitbreiden tot grotere evenementen van meer als 1000 man. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden van deze uitbreidingen.

Charmante zangeressen

Soundset dankt hun exotische en charmante uitstraling natuurlijk aan de sympathieke en enthousiaste zangeressen die zorgen voor een vocaal spectakel van de bovenste plank.

Soundset boeken of inhuren voor uw huwelijksfeest

De band kan in elke setting spelen maar natuurlijk schittert deze formatie ook op een huwelijksfeest of bruilofsfeest. De zangeressen kunnen zich voor elke gelegenheid gepast kleden en natuurlijk ook voor uw bruiloftsfeest hebben zij een hele mooie garderobe. Moet het allemaal een beetje gewaagd of pikant dan bent u bij Soundset ook aan het goede adres. Front -en leadsinger "Nitz" is de drijvende en stuwende kracht in deze band. Haar performance is meer dan overtuigend zowel vocaal als oogverblindend.

Soundset boeken

Informatie over Soundset? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Soundset boeken

SOUNDSET BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.