Wilt u 1st Call the DJ boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de coverband 1st Call the DJ en een biografie over deze gave band.

1st Call the Dj boeken

Dit unieke concept van een liveband én een DJ in één show is echt de ultieme keuze voor jouw feest of evenement. Wil je dat echt iedereen zijn smaak en muziek gespeeld (gedraaid) wordt dan moet je voor 1st Call the Dj gaan. Het repertoire van de band wordt continue afgewisseld door een DJ, waardoor en een spetterende mix van muziek ontstaat. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Iedereen zal los gaan als deze live-act gaan beginnen, de dansvloer zal geen moment meer leeg zijn en er zal geen ene seconde stilte meer vallen. De hele avond vol gas als je besluit 1st Call te DJ voor jouw feest te boeken!

Coverband én DJ boeken

Hier vind u de actuele informatie om 1st Call the Dj te boeken. Wij verzorgen u deze feestband voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek 1st Call the Dj voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband én DJ

Tijdsduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 250 pers. óf inprik

Genre:

Allround coverband

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 2.695,- tot 250 pers.

€ 3.295,- tot 800 pers.


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid tot 800 pers.
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over 1st Call the DJ?

Bel ons!

artiestenstal

Ijzersterk repertoire

Het ene moment staat er een band, het andere moment een DJ en op onverwachte momenten staan band en DJ tegelijk op het podium: de ultieme combi!

Je hoort vele stijlen in de vetste mashup en medleys. Het enthousiasme spat van de buhne! De gehele show loopt bijna non-stop door zodat je aan één stuk door uit je dak kunt gaan waarbij de allernieuwste hits worden afgewisseld met hits van de seventies, eighties, nineties en nog veel meer.

Vette uitstraling

Met een superstrakke witte podiumopstelling, geluid wat staat als een huis en een vette lichtshow brengt 1st Call the DJ je een onvergetelijke avondvullende show!

1st Call the DJ voor jouw feest boeken

De interactie tussen band, DJ en publiek staat centraal. Het ene moment staat er een band, het andere moment een DJ en op onverwachte momenten staan band en DJ tegelijk op het podium: de ultieme combinatie! De show bestaat uit mash-ups van de hits van nu met Nu Disco, deephouse, top 40 en nog veel meer…. Een classy feel-good show voor een zeer breed publiek. Alle populaire en dansbare tophits komen voorbij.

Boekingen 1st Call the DJ

The best of a band, booth and both worlds! This is the ultimate combination of music and performance!

Gegarandeerd een spetterend feest met deze ultieme party combinatie van een band en een DJ!

1st Call the DJ boeken

1st Call the DJ boeken voor je evenement!

1st Call the DJ is een professionele coverband met als repertoire de allernieuwste hits afgewisseld met hits van de seventies, eighties en nineties. De groep bestaat uit 6 ervaren top muzikanten die een indrukwekkende performance in huis hebben. Een band met een show voor een breed publiek.

1st Call the DJ boeken

Informatie over 1st Call the DJ ? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

1st Call the DJ boeken

1ST CALL THE DJ BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.