Band2mf boeken voor een bruiloft of bedrijfsfeest? Bij de Artiestenstal boek je de beste bands voor je feest of evenement!

Band 2mf boeken

2MF bestaat uit 7 enthousiaste muzikanten, inclusief een leadzangeres, leadzanger en saxofonist.

Bruiloftband en feest-band 2mf boeken

Coverband 2MF is een veel gevraagde bruiloftband. Zij spelen met enorm veel plezier op bruiloften en bedrijfsfeesten door het hele land. De passie spat er vanaf en je kunt zien dat deze top muzikanten er megaveel plezier in hebben. De ultieme feestband voor ieder feest!

Het doel en missie van deze spetterende band is ieder feest boeiend en onvergetelijk te maken, waarbij alle zorgen uit handen worden genomen voor het bruidspaar, ceremoniemeester, de jarige of de organisatie van het feest.

Repertoire 2mf

2mf speelt alles van moderne hits tot de echte klassiekers en natuurlijk ook het Hollandse feest repertoire.! Hun repertoire is divers genoeg om iedere gast op uw feest te laten genieten, zowel jong als oud. Dus hierdoor past 2mf op elk feest, van bruiloft tot bedrijfsfeest of misschien wel uw verjaardagsfeest.

2mf boeken of inhuren

Wil je band 2mf boeken voor je bruiloft of bedrijfsfeest? Of organiseer je een tentfeest of ander evenement en wil je deze spetterende coverband daar laten optreden? Hier vind je de actuele boekingsinformatie van feestband 2mf!

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 3 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband

Tijdsduur:

Avondvullend tot max. 4 uur.

2 x 1,5 uur, 3 x 60 min óf 4 x 45 min.

Techniek:

Basis lichtset en geluid tot 150 pers.

Repertoire:

Allround, Soul, Top40, Feestmuziek

Talen:

Engels, Spaans, Nederlands

Sets:

2 x 1,5 uur, 3 x 60 min óf 4 x 45 min

Prijzen:

Vanaf € 1995,- particulier

Vanaf € 2495,- zakelijk


Extra mogelijkheden

  • grote lichtshow
  • licht en geluid tot 750 man
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Coverband repertoire

Spelen zij ook verzoeknummers?

Zeker, staat uw favoriete nummer niet bij 2mf op het repertoire? Ontbreekt net die ene song waar u een speciale herinnering aan heeft? Zij studeren uw lievelingslied dan graag voor u in. Natuurlijk moet dit wel een aantal weken van te voren aangegeven worden zodat de band de tijd heeft om het perfect voor u te repeteren.

Naast de standaard instrumenten maken wij ook gebruik van elektronische dance beats, dit alles om er een gevarieeerd en knallend feest van te maken.

Kortom, dé partyband voor uw feest als u uw vrienden en gasten een onvergetelijk avond wilt bezorgen!

2mf inhuren

Bandmfboeken

Informatie over feestband 2MF?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bandmfboeken

2MF

Reviews van boekers

Wat een band!

Rated 5 out of 5
23 maart 2020

2mf heeft tijdens ons bruiloftsfeest eind januari 2020 gespeeld en wat waren ze geweldig! Ze hebben er een super feest van gemaakt en wisten vanaf minuut 1 een sfeer neer te zetten waarbij de voeten simpelweg niet op de vloer konden blijven staan.

Hun medleys zijn heerlijk en zonder moeite (en zonder onder te doen van het origineel) spelen ze ook de beste elektronische muziek weg (ja echt!). De kwaliteit is hoog en dat er zowel een mannelijke als vrouwelijke zanger en een saxofonist (die naast zijn sax op nog vele andere dingen blaast zodat elk nummer nog meer kleur krijgt) aanwezig zijn maakt de band compleet. Communicatie met de band is fijn, ze luisteren naar jullie voorkeuren en ze studeren een speciaal nummer voor je in als je dat zou wensen. De bruid had zelfs de mogelijkheid om een nummer mee te zingen op de bruiloft!

Onze bruiloftsgasten raakte maar niet uitgepraat over de band en een aantal zijn van plan zelf de band te boeken voor hun bruiloft, dat zegt denk ik genoeg.

Sanne Westra

Superavond gehad!

Rated 5 out of 5
10 maart 2020

We hebben 21.02.2020 een super avond gehad met 2mf!

Ze speelde op onze bruiloft en begonnen met een door ons gekozen openingsnummer van Coldplay, zo gaaf!

De hele avond is er gedanst, zelfs door de gasten die normaal alleen aan de bar staan. Het is zo fijn om te zien dat de band er echt plezier in heeft om er een feest van te maken!

We hebben van alle gasten complimenten gehad over de kwaliteit van de band en het super feest, de filmpjes die we krijgen van iedereen zeggen genoeg!?

Larissa Otten

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.