One-Man Band Arthuro boeken voor uw bruiloft, verjaardag of feest? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres. Boek of huur nu One-Man Band Arthuro voor een eerlijke prijs en goede afspraken. Ook voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest is Arthuro de juiste One-Man Band.

Arthuro boeken

Boekingsinformatie:
One-Man Band
Avondvullend
4 uur muziek
Incl. geluid
Incl. licht
Tot 250 personen
Vanaf € 675,-
Ook per uur te boeken
Uurtarief € 250,-
Bel voor Arthuro Offerte aanvraag

Eenmansorkest Arthuro biografie

Arthuro, keyboarder & zanger, geboren te Den Haag in maart 1957 is inmiddels een door de wol geverfde zanger/muzikant. Hij begon zijn carrière in 1977 als drummer in de Band “Friction” die twee jaar later een vervolg kreeg als de band “Twilight”. 

One-Man Band Arthuro boeken

Arthuro boeken
Arthuro boeken of inhuren

Toen de band na 5 jaar uit elkaar ging richtte hij samen met Harry Wolf de nieuwe 5 mans super formatie “Desire” op. Deze band kreeg landelijk veel bekendheid. De band speelde in voorprogramma’s van o.a. Saskia & Serge, Rob de Nijs, Ben Cramer, Imca Marina, Maywood, Gordon en Marco Borsato. 

In 1995 begon hij met bassist Harold Versluijs een duo onder de naam “Spirit” . Deze formatie heeft jaren lang op veel bruiloften en partijen gespeeld. Alsmede was dit duo een geziene formatie in horecazaken door geheel Nederland.

Eenmansorkest Arthuro

Sinds 2001 is Arthuro een allround zanger/entertainer en One-Man Band. Hij heeft oog voor sfeer en publiek. Oor voor zowel geluidskwaliteit als volume. Dit laatste weet hij uit ervaring en kan niet vaak genoeg benadrukt worden. En staat hij op de bühne dan geeft hij zich helemaal.

Bruiloft, bedrijfsfeest, voetbalvereniging, restaurants, hotels, braderie of bruin café, van intiem diner tot dansschool, achter het biljart of voor de minister, hij voelt zich overal in zijn element. Door zijn brede allround repertoire van bijna 1500 nummers kan hij werkelijk aan iedere gelegenheid een bijdrage leveren. Alsmede zijn jarenlange ervaring in het vak als entertainer en zanger is Arthuro een waardevolle aanwinst voor uw feest.

Flexibele band

One-Man band Athuro, of liever gezegd, eenmansorkest Arturo beschikt over de modernste apparatuur, waardoor hij een zeer aangenaam geluid produceert. Hierdoor zullen uw gasten normaal met elkaar kunnen praten en toch in een feeststemming zijn. Ook zal de garderobe aangepast worden aan de gelegenheid.

Arturo heeft relatief weinig ruimte nodig voor zijn licht -en geluidsapparatuur. Waardoor hij zeer flexibel is voor uw feestlokatie en kan hij in principe overal optreden.

OneMan Band boeken

Wilt u eenmansorkest Arturo boeken of inhuren? Neem u dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Dit kan via onderstaand formulier, maar natuurlijk ook via email of geef ons gewoon even een belletje.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.