Alexander Broussard boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boek nu deze wervelende piano-act en one-man band voor iedere gelegenheid bij de Artiestenstal, het adres voor one-man bands en piano-acts.

Alexander Broussard boeken

Het c.v. van deze ras-entertainer en muzikant in hart en nieren is gesierd met namen als Najib Amhali, De Corona’s, Twarres, The Crazy Piano’s, Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow, Bonetti Music en PLANE! Dit zijn maar een paar namen van de velen waar hij mee heeft samen gewerkt.

Door deze indrukwekkende lijst van namen is Alexander Broussard in de afgelopen jaren ontpopt tot een graag geziene pianist/toetsenist, entertainer en zanger in allerlei verschillende settings.

Mega repertoire

Dit fenomeen op de toetsen is geschikt voor elk feest en iedere gelegenheid omdat hij beschikt over 'a lifetime of experience' en een mega groot repertoire. Hits in het Italiaans, Engels, Duits of Nederlands zitten allemaal in zijn 'box of tricks'.

U vraagt en Alexander speelt en zingt! Voor velen is het een sport geworden om een verzoek in te dienen dat hij niet kent. Er zijn er maar weinig die hierin slagen.

Piano-act boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van piano-act Alexander Broussard voor uw horecazaak, feest of bedrijfsfeest.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

One-man band, Piano-act, Crazy Pianos show

Tijdsduur:

1 - 4 x 45 min, avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 200 pers.

Genre:

60's, 70,s, 80's, 90's, 00's, 10's, Top 40, Nederlandstalig.

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

i.c.m. een DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

licht en geluid boven 200 pers

uitbreidbaar naar duo of trio

PlusSupportact

Billy Joël experience show

prijs en info op aanvraag

Info over Alexander Broussard ?

Bel ons!

artiestenstal

Pianoshow boeken of inhuren

Alexander zijn repertoire zal u boeien van het begin tot aan het einde van de avond.

Billy Joel Experience

Solo maar ook als duo, trio of "The Billy joel experience", vraag naar de mogelijkheden.

Alexander Broussard, Billy Joel experience boeke

Alexander Broussard inhuren

Klasse, lifetime experience en een lijst van overtuigende namen op zijn c.v.

Informatie over deze Alexander Broussard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan aan het werk voor u.

Alexander Broussard boeken

ALEXANDER BROUSSARD BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.