Hans Baaij boeken voor een avond entertainment op uw privé-feest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de beste One-man bands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om deentertainer en One-man band Hans Baaij te boeken voor uw feest of Diner Dansant.

Hans Baaij boeken

Entertainer en One-man band Hans Baaij is een sympathieke en enthousiaste entertainer en een buitengewone zanger en muzikant.

Hij begeleidt zichzelf met behulp van de beste en modernste apparatuur en creëert daarmee het geluid van een compleet orkest. Hans is een entertainer in hart en nieren en dat is ook het belangrijkste aspect voor hem aan een optreden. Zijn jarenlange carriére is het bewijs hiervan.

Een aangenaam geluidsvolume wordt ten aller tijde gegarandeert en gaat altijd in overleg met u. Deze solo-act past zich volledig aan, aan uw wensen. Een llround en een Up-to-date repertoire zijn de kenmerken die altijd zorgen voor een geslaagd feest!

Entertainer Hans boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van One-Man band Hans Baaij. Wij verzorgen deze entertainer voor elk feest voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u Hans Baaij boeken voor uw bruiloft of verjaardagsfeest.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Boekinginformatie

Act:

One-man band, Solo entertainer

Tijdsduur:

Avondvullend 4 uur

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Genre:

Van de 60’s tot aan de actuele pop hits

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 475,-


Extra mogelijkheden

  • avondvullend 5 uur
  • bedrijfsfeesten en Diner Dansant
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Hans Baaij?

bel ons!

artiestenstal

Bruiloftsmuziek van Hans Baaij

Zijn specialiteit en de gelegenheid waar Hans het meeste voor geboekt wordt, het huwelijksfeest. Door 40+ jaren ervaring en het feestelijk en uitgebreid repertoire is deze one-man band bij uitstek geschikt voor elk bruiloftsfeest. Zowel op 25, 40, 50 én 60-jarige bruiloften weet Hans er een spektakel van te maken.

Repertoire One-man band Hans

Voor elke jubileum bruiloft en elk ander feest waar een divers repertoire wordt gevraagd heeft Hans Baaij genoeg muziek in huis. Of het nu klassieke feest-nummers en hits uit de 60’s en 70’s moeten zijn, of liever lekkere soulnummers, het maakt niet uit, Hans heeft het in huis.

Lekker ouderwets feesten met Hans Baaij

Hans treedt al jaren regelmatig op voor zorgcentra, instellingen en stichtingen die zich richten op vermaak van senioren. Hierdoor heeft hij ook een heerlijk ouderwets repertoire bij zich als hier om gevraagd wordt Bij uitstek is dit geschikt voor 40, 50 en 60-jarige huwelijksfeesten.

Kortom, zoekt u echt allround entertainment, ga dan voor Entertainer Hans!

Informatie over One-man band Hans Baaij? Snel een paar vragen over boekings-mogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

HANS BAAIJ

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.