Zangeres Patricia Foort boeken? Een opa danst met zijn kleindochter en een zoon danst met zijn moeder. Vriendinnen die samen dansen, op de dansvloer van de zaal die u gehuurd heeft, alsof het weer 20 of 30 jaar eerder is.

Zangeres Patricia Foort boeken

Of lekker in je eigen huiskamer genieten van de muziek van toen en een beetje van nu live gezongen door een top zangeres. Dansend of luisteren en genieten. Nostalgie terwijl u bijkletst met familie en vrienden, of netwerkt tijdens een zakelijke borrel of receptie. Een hapje en een drankje op tafel of in de hand. Dit is de sfeer die u voor uw ogen moet houden als u deze ongelofelijk goede zangeres bij ons boekt.

Wie is Patricia Foort

Haar naam is Patricia Foort en sinds 2006 zingt zij solo tijdens diverse gelegenheden in binnen en buitenland. In 1998 is zij als zangeres afgestudeerd van het conservatorium in Hilversum. Hierdoor heeft Patricia een kwalitatief zeer goede stem. Hierdoor is zij onder andere achtergrondzangeres geweest bij een inzending van het nationaal songfestival welke in Ahoy werd gehouden in 2003.

In 2013 mocht zij optreden op Lesbos. Alsmede is zij een van de zangeressen van de gospel/soulgroep de Lichtpuntjes in de Winter Efteling sinds 2014. Daarnaast heeft zij in een gospelgroep mogen zingen tijdens de Toppers kerst concerten in 2016. Dit was echt wel een hoogtepunt voor haar in Nederland.

Internationale optredens

Zangeres Patricia Foort boeken
Zangeres Patricia Foort boeken

In 2017 kwam haar droom uit en werd Patricioa uitgenodigd om een optreden te geven in Kentucky, USA, wat achteraf een groot succes is gebleken. Kort daarop werd zij gevraagd voor een daverend optreden in Mallorca, een plek waar zij waarschijnlijk wel meer zal vertoeven, evenals in Amerika waar zij zeker weeer zal terug keren.

In mei en juni 2019 was zij te zien bij RTL4 7 tijdens het programma All Together Now. Hierin was zij 1 van de 100 muziekexperts en juryleden naast onder andere Jamai Loman, Henk Westbroek, Dennie Christiaan en de twee ex-Dolly Dots Anita en Esther. Wederom getuigt dit van haar expertise en ervaring op het gebied van zang en entertainment.

Soul, disco, jazz, gospel zingt zij met hart en ziel op uw receptie, feest of ceremonie. Of het nou een verjaardag, huwelijksjubileum, diner,bruiloftsfeest of zakelijke gelegenheid betreft.

Kortere optredens van een enkele set of avondvullend entertainment van meerdere sets is allemaal mogelijk. Hierdoor is deze zangeres zeer flexibel en kan zij bij elke gelegenheid ingezet worden.

Zangeres Patricia Foort boeken

Zangeres Patricia Foort boeken

Prijzen:

495,- ex btw
2 x 40 Minuten, zonder geluid

695,- ex btw
1 set van 40 minuten met geluid

795,- ex btw
2 sets van 40 minuten met geluid

895,- ex btw
3 sets van 40 minuten met geluid

Patricia Foort is ook te boeken 
met band voor een avondvullend programma,
prijs op aanvraag. 
bel voor deze zangeres
    06 53 12 6857

     of verstuur
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.