Pianiste en Zangeres Debora Hulskamp boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of receptie? Boek of huur nu Debora Hulskamp bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

Pianiste Debora Hulskamp boeken

pianist zangeres debora hulskamp boeken

Debora heeft een heldere soulvolle stem en is een met 'Best Talented Songwriter' Award bekroonde zangeres.

Haar repertoire is een unieke vertolking van de mooiste Pop, Jazz, R&B en Easy- Listening liedjes, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Als zangeres en pianiste heeft ze tijdens veel gelegenheden zoals diners, netwerk borrels, gala’s en huwelijk ceremonies mogen optreden, zowel in binnen en buitenland. Debora heeft geregeld optredens verzorgd in onder andere Noorwegen, Duitsland, Engeland, Hong Kong, Singapore, Thailand en Oman.

Zij heeft met haar sfeervolle muziek zelfs de prestieuze "Miljonair Fair" mogen opluisteren. Een behoorlijke prestatie van hoog niveau. Dit laat zien dat Debora of Debbie voor elke gelegenheid geschikt is.

Pianiste Debora Hulskamp boeken of huren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor Pianiste Debora Hulskamp te boeken. Wij kunnen deze charmante en vrolijke zangeres, met haar prachtige en warme stem voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Deze pianist en zangeres maakt van uw gelegenheid een stijlvol feest, en dat is wat u wilt!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Piano-act

Tijdsduur:

2 x 45 min.

Techniek:

Excl. geluid

Techniek:

Incl. geluid

Genre:

Zangeres, pianiste

Taal:

Internationaal

Vanaf prijs:

Excl reiskosten

€ 595,- excl geluid

€ 800,- incl geluid


Extra mogelijkheden

  • avondvullend, meerdere sets
  • licht en geluid > 150 man
  • i.c.m. een Dj
  • prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over Debora Hulskamp? Bel ons dan!

artiestenstal
Pianiste Debora Hulskamp boeken

Pianiste Debora Hulskamp boeken

pianiste zangeres debora hulskamp boeken

Snel een vraag over Pianiste Debora Hulskamp boeken? Vul het informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig
Pianiste Debora Hulskamp boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.