U2 Tribute band huren of inhuren voor uw feest of evenement? Boek de U2 Tribute band bij ons voor een eerlijke prijs met goede afspraken. De Artiestenstal is hét adres waar u uw favoriete tributeband kunt boeken.

U2 Tribute band huren

Boekinginformatie:

Vanaf € 1750,-
2 x 45 Minuten óf 1 x 90 minuten
Exclusief licht en geluid
Rider voorhanden
bel voor deze tributeband
     06 53 12 6857

     of verstuur 
onderstaand formulier

De kracht van deze band is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is…

Ervaren tribute band

The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Met meer dan 250 optredens als bagage, voor publiek variërend van 150 tot 15.000 bezoekers en internationale shows in onder andere de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Malta.

Hoewel deze band zich allang ruimschoots heeft bewezen wil ze toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live-shows van U2 zo bijzonder maken.

U2 Tribute band huren

De beste U2 tribute band

Uitgegroeid tot wat critici noemen, ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2’, biedt The U2-Tribute een anderhalf uur durende liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel. In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.

The U2-Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek.

U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2-Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. Al meer dan 15 jaar!

U2 tribute band huren

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.