Joyride boeken? Deze fantastische coverband bestaat al vanaf het jaar 2000 en in deze tijd hebben zij inmiddels ook al meer dan 2000 optredens naar alle tevredenheid mogen verzorgen. Deze band heeft dus ervaring genoeg met het spelen op feesten!

Joyride boeken

Joyride staat voor betaalbare allround live muziek en is in de basis een alround duo. Zij zijn echter ook te boeken als allround trio of als allround band met 4 of 5 personen. Voor elk budget en elk soort van feest of evenement voor jong en oud, hebben wij passende muziek in huis.

Joyride boeken
Joyride XL band boeken

Voor betaalbare live muziek met een relaxed begin en een spetterend einde en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent u bij Joyride aan het goede adres.

In elke bezetting waarmee zij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.

Betaalbare livemuziek

Joyride boeken
Joyride als trio boeken

Joyride verzorgd allround live muziek en entertainment door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.

Uiteraard spelen zij ook al jaren op bruiloften. Voor een 12,5 jarige bruiloft tot aan een 60 jarige bruiloft, hebben zij meer dan voldoede repertoire in huis.

Enorm repertoire

Zij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Joyride heeft geen vast repertoire, maar speelt altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft.

Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar kunnen ook helemaal los gaan als het een knallend feest moet zijn.

Eenmalige Show

Joyride boeken
Showtime met Joyride

Ook kunnen zij tijdens onze optredens op verzoek en zonder bijkomende kosten nog diverse spetterende, interactieve en vooral unieke shownummers brengen. Dit kan zowel bij Joyride als duo, als trio of als band. Ook deze shownummers zijn in vele genres te brengen en is gegarandeerd feest, waarbij hier en daar een lach ook zeker niet zal ontbreken.

De muziek tijdens onze korte pauzes verzorgen zij zelf middels een softwarematig DJ systeem. Nummers die zij niet spelen en u toch wel graag op uw feest wilt horen, kunnen zij middels dit DJ systeem in één van onze korte pauzes voor u draaien. zij verzorgen dus gedurende de hele avond of middag de muziek.

Joyride boeken
Show met verkleedpartij

Doordat zij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtsets, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. Het geluid wat zij met onze eigen apparatuur kunnen verzorgen is tot maximaal 250 personen.

Joyride is bijzonder flexibel en heeft veel mogelijkheden. Uw wensen staan altijd centraal en dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Joyride inhuren

Joyride boeken prijzen

Feestband Joyride inhuren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Check dan de actuele prijzen en neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Prijzen:

Duo    € 550,- ex btw
Trio   € 750,- ex btw
Kwartet  € 1050,- ex btw
Quintet  € 1295,- ex btw

Inclusief geluid en licht
tot 250 personen
Avondvullend max 5 uur
Maximaal 5 sets
bel voor deze feestband
  06 53 12 6857   

  of verstuur
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.