Wilt u Patricia Foort boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u alke zangeres kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Patricia Foort en een biografie over deze fantastische zangeres

Patricia Foort boeken

Een opa danst met zijn kleindochter en een zoon danst met zijn moeder. Vriendinnen die samen dansen, op de dansvloer van de zaal die u gehuurd heeft, alsof het weer 20 of 30 jaar eerder is. Of lekker in je eigen huiskamer genieten van de muziek van toen en een beetje van nu live gezongen door een top zangeres. Dansend of luisteren en genieten.

Nostalgie terwijl u bijkletst met familie en vrienden, of netwerkt tijdens een zakelijke borrel of receptie. Een hapje en een drankje op tafel of in de hand. Dit is de sfeer die u voor uw ogen moet houden als u deze ongelofelijk goede zangeres bij ons boekt.

Zangeres Patricia Foort boeken

Hier vind u de actuele informatie om Patricia Foort te boeken. Boek Patricia Foort voordelig voor uw bruiloftsfeest, ceremonie, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 40 min, 2 x 40 min, 3 x 40 min, avondvullend

Techniek:

Incl geluid tot 150 pers

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

Vanaf € 395,-

1 x 40 min excl. geluid


Extra mogelijkheden

  • incl geluid en meerdere sets
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • optredens tijdens ceremonieën
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Patricia Foort?

Bel ons!

artiestenstal

Wie is Patricia Foort

Haar naam is Patricia Foort en sinds 2006 zingt zij solo tijdens diverse gelegenheden in binnen en buitenland. In 1998 is zij als zangeres afgestudeerd van het conservatorium in Hilversum. Hierdoor heeft Patricia een kwalitatief zeer goede stem.

Patricia Foort boeken

Hierdoor is zij onder andere achtergrondzangeres geweest bij een inzending van het nationaal songfestival welke in Ahoy werd gehouden in 2003.

In 2013 mocht zij optreden op Lesbos. Alsmede is zij een van de zangeressen van de gospel/soulgroep de Lichtpuntjes in de Winter Efteling sinds 2014. Daarnaast heeft zij in een gospelgroep mogen zingen tijdens de Toppers kerst concerten in 2016. Dit was echt wel een hoogtepunt voor haar in Nederland

Patricia Foort inhuren

Soul, disco, jazz, gospel zingt zij met hart en ziel op uw receptie, feest of ceremonie. Of het nou een verjaardag, huwelijksjubileum, diner,bruiloftsfeest of zakelijke gelegenheid betreft.

Internationale optredens

In 2017 kwam haar droom uit en werd Patricioa uitgenodigd om een optreden te geven in Kentucky, USA, wat achteraf een groot succes is gebleken. Kort daarop werd zij gevraagd voor een daverend optreden in Mallorca, een plek waar zij waarschijnlijk wel meer zal vertoeven, evenals in Amerika waar zij zeker weer zal terug keren.

Patricia Foort bij RTL 4

In mei en juni 2019 was zij te zien bij RTL4 7 tijdens het programma All Together Now. Hierin was zij 1 van de 100 muziekexperts en juryleden naast onder andere Jamai Loman, Henk Westbroek, Dennie Christiaan en de twee ex-Dolly Dots Anita en Esther. Wederom getuigt dit van haar expertise en ervaring op het gebied van zang en entertainment.

Patricia Foort boeken en actuele prijzen

Boek Patricia Foort voor de actuele prijs bij de Artiestenstal!
Patricia Foort boeken

Informatie over Patricia Foort? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Patricia Foort boeken

PATRICIA FOORT BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.