Wilt u coverband Mr Windsor boeken of in-huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of privé-feest? Dan zit u bij de Artiestenstal goed want wij kunnen u vele coverbands, bruiloftbands en feestbands verzorgen.

Mr Windsor boeken

Hier vind u de boekingsinformatie om het trio Mr Windsor te boeken voor ieder feest of elke gelegenheid. Neemt u gerust contact met ons op voor de boekings-mogelijkheden van deze leuke band.

Boekingsinformatie:
Coverband, Trio 
3 heren
4 x 45 min.
Incl. geluid
Incl. Licht
Tot 250 personen
€ 1000,-
Inclusief DJ
€ 1200,-
Semi-acoustische show
Prijs op aanvraag
Bel voor Mr Windsor Offerte aanvraag

Mr Windsor is een eersteklas coverband met zeer ervaren musici die het entertainmentgehalte van deze band een klasse hoger tillen. Geen enkel genre is voor deze heren onbereikbaar. Hits uit de 70’s of uit de top 40 van deze maand? Het zit allemaal in het repertoire van deze geweldige band. Daarom is deze flexibele formatie bij elke gelegenheid inzetbaar. Hierdoor kunnen zij ook in elk muziekcafé in Nederland optreden voor jong en oud.

Flexibele band

Wilt u Mr Windsor voor een diner-dansant of op de achtergrond van een netwerkborrel? Ook hier schitteren ze door hun beheerste sound en een overvloed van easy listening repertoire.

Coverband Mr Windsor boeken

Mr Windsor boeken of inhuren

Wilt u een ervaren en te gekken coverband huren of boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Hieronder de boekingsinformatie van de coverband “Mr Windsor”.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.