Wilt u Nederpop All Stars boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Nederpop All Stars en een biografie over deze nederlandse en nederpop band.

Nederpop All Stars boeken

40 jaar nederlandse pop is er verenigd in het repertoire van de Nederpop All Stars. Hierdoor is deze oer-nederlandse band geschikt voor elke gelegenheid met publiek of gasten van jong tot oud. Aanvullend kan Nederpop All Stars geboekt worden met nederlandse pop grootheden als Henk Westbroek, Nol Havens of Erik Mesie. Deze optionele combinaties zijn een nederpop spektakel waar iedereen van zal genieten.

Deze Nederpop formatie heeft de bekendste en leukste nederlands pophits van de afgelopen 4 decennia in het repertoire en doen een tijd herleven die de meeste van ons nooit willen of zelfs kunnen vergeten.

Nederpop All Stars boeken

Hier vind u de actuele informatie om de band Nederpop All Stars te boeken. Wij verzorgen u deze Nederpop coverband voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Nederpop All Stars voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Nederpop band, Coverband

Tijdsduur:

2 x 60 óf 1 x 90 min.

Techniek:

op aanvraag

Genre:

Nederpop

Bezetting:

5 personen

Prijs:

€ 2.695,- akoestische setting incl. kleine geluidset

€ 3.995,- Incl. licht en geluid tot 500 man, kleine show.


Extra mogelijkheden

  • gastoptredens bekende artiesten (zie beschrijving)
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Nederpop All Stars?

Bel ons!

artiestenstal

Nederpop All Stars biografie

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit.

Nederpop All Stars boeken voor jouw feest

Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Pop in je moerstaal

Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers.

Nederpop All stars een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!

Kortom Een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel.

Deze band kan aangevuld met Henk Westbroek, Nol Havens, Erik Mesie, Syp van der Ploeg of lois Lane. In deze optionele bezetting staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

Nederpop All Stars met Henk Westbroek boeken

Nederpop All Stars boeken
Henk Westbroek heeft geen introductie nodig. Als één van de leadzangers van ”Het Goede Doel” scoorde Henk vele hits zoals België, Vriendschap, Nooduitgang en vele meer. Wist je dat hij ook “Een eigen huis” van René Froger heeft geschreven?

De Band met Nol Havens

Zanger/gitarist Nol Havens is bekend als de leadzanger van de Nederlandstalige popgroep VOF de Kunst. Met deze groep scoorde hij enkele grote hits in Nederland en Europa. De grootste hits waren ‘Suzanne’ in 1983 en ‘Eén kopje koffie’ in 1987.

Nederpop All Stars met Erik Mesie inhuren

Zanger/gitarist Erik Mesie is vooral bekend als leadzanger van de bekende Wageningse formatie Toontje Lager, die hits had met onder andere ‘Stiekem gedanst’ en ‘Zoveel te doen’.

Met Syp van der Ploeg

Zanger/ gitarist Syb van der Ploeg maakte in de jaren 90 furore met zijn band “De Kast” en scoorde vier top tien hits in de Nederlandse Top 40. Woorden zonder woorden, in de wolken, hart van mijn gevoel en zette de Friese taal muzikaal op de kaart met het nummer “In nije dei”.

Gastoptreden door Loïs Lane

De komende theaterseizoen 2022, als de coronamaatregelen het toelaten, gaan de heren van de Nederpop All stars op theatertour door het gehele land met niemand minder dan Lois Lane.
Lois Lane is bekend van de hits Amsterdamned & it’s the first time.

Informatie over Nederpop All Stars? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NEDERPOP ALL STARS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.