Soundset boeken voor uw feest?Ervaar live muziek, zoals muziek bedoeld is. Voel en beleef het gevoel waarmee deze ras-muzikanten uw evenement compleet maken! Met hart en ziel vertolken de zangeressen van Soundset ieder lied op zeer authentieke wijze.

Soundset Band is er voor ieder evenement zoals een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een tentfeest of kermis, of een evenement in de buitenlucht? U vraagt wij draaien. Zo flexibel is deze formatie Soundset.

Soundset boeken

Soundset boeken
Soundset boeken

Dezet Band is er voor iedereen en voor ieder budget: heb je liever een duo? Dat kan, maar wil je echt uitpakken met een drummer, gitarist, basgitarist, saxofonist, toetsenist en 3 zangeressen? Ook geen probleem, deze band kan het.

Met DJ?

Wilt u de band op uw feest liever afgewisseld zien/horen met een DJ? Ook dit is mogelijk. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden en De artiestenstal maakt voor u geheel vrijblijvend een scherpe offerte!

Ook qua apparatuur en vormgeving is de band klein op kleinere locaties, maar groot op grotere locaties. De geluids en lichtapparatuur is geschikt voor groepen tot 350 personen. Door samenwerking met onze partners in licht en geluid kan deze band uitbreiden tot grotere evenementen van meer als 1000 man. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden van deze uitbreidingen.

Repertoire Soundset Band

Wat het repertoire betreft: Soundset Band heeft voor iedere smaak wel iets: 60’s – 70’s – 80’s – 90’s – 00’s tot hedendaagse hits! Van Engelstalig tot puur instrumentaal, mocht u een rustige start van de avond wensen of misschien tijdens een diner. Van Rock ‘n’ Roll tot R&B, Iedere muziekstijl komt bij de coverband Soundset aan bod.

Soundset boeken

Prijs:
Soundset trio
€ 1025,- incl btw 
Soundset Kwartet met drummer of gitarist
€ 1350,- incl btw
Soundset Quintett met drummer en gitarist
€ 1850,- incl btw
bel voor deze coverband
    06 53 12 6857      

    of verstuur
onderstaand formulier
Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.