Richard van Twiller boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu allround zanger Richard van Twiller bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

Allround zanger boeken

Richard van Twiller boeken

Richard van Twiller is een zeer ervaren allround zanger voor ieder feest of evenement. Evenals een echte entertainer die tijdens ieder optreden elke keer weer zijn publiek op professionele maar ook speelse en humoristische wijze weet te vermaken.

Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, een optreden in een stamkroeg of een groots evenement gaat.

De passie voor het zingen, in combinatie met zijn zangtalent en charisma staan altijd garant voor een succesvol feest of evenement!

De muzikale carrière van Richard begint op de muziekschool van Amsterdam, waar hij naast muzikale vorming een volledige slagwerkopleiding doet en in verschillende coverbands speelt.

Lange tijd volgt hij clinics en jamsessies als drummer, en dan wordt hij uitgenodigd als slagwerker met het Metropool orkest te spelen.

Richard van Twiller boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van zanger Richard van Twiller. Wij kunnen deze zanger, met zijn uitgebreid allround repertoire voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Dus heeft u iets te vieren en wilt u een ervaren en allround entertainer op uw feest, dan is Richard van Twiller uw keuze.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape-act

Tijdsduur:

1 x 35 min.

Techniek:

Incl. geluid < 150 man

Genre:

Volkszanger, zanger

Taal:

Nederlands en engels

Prijs:

€ 595,-


Extra mogelijkheden

  • avondvullend en meerdere sets
  • grotere evenementen
  • licht en geluid > 200 man
  • i.c.m. een Dj
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Richard van Twiller? Bel ons dan!

artiestenstal

Feestzanger boeken

In 1997 start Richard met zangles en is hij actief in verschillende bands. Hij tourt met deze verschillende coverbands door het hele land. Zijn huidige zangcoach begeleidt en hem de laatste jaren om zo zijn techniek en performance voortdurend te optimaliseren.

Deze allround feestzanger is uitermate geschikt voor bruiloften , verjaardagen, bedrijfsfeesten en themafeesten. Ook voor bedrijfs evenementen in combinatie met een Allround Dj of Coverband is Richard van Twiller een goede keuze.

Richard van Twiller boeken

Richard van Twiller

Snel een vraag over deze allround zanger? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.