Wilt u Marc Lapre boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Marc Lapre en een biografie over deze haagse (volks)zanger.

Marc Lapre boeken

Marc Lapre zingt al sinds zijn achttiende levensjaar. Hij is begonnen met optredens voor verjaardagen en bruiloften en hij verzorgde eveneens openbare optredens in de kantine van de camping. Hierdoor deed hij al vroeg veel ervaring op als zanger en entertainer.

In 2007 ging Marc zijn muzikale carrière in een stroomversnelling en deed hij mee aan diverse talentenjachten. Sindsdien heeft Volkszanger Marc Lapre al bij vele cafés, feesten en festivals mogen optreden waardoor hij is uitgegroeid tot de entertainer die hij nu is.

Volkszanger Marc Lapre boeken

Hier vind u de actuele informatie om Marc Lapre te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Marc LApre voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min of avondvullend

Techniek:

Incl geluid tot 300 pers

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 475,- excl geluid

€ 625,- incl geluid

€ 800,- 3 x 30 min incl geluid


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Marc Lapre?

Bel ons!

artiestenstal

Marc Lapre boeken of inhuren voor een feest

Met de release van ‘Je kunt me nog wel meer vertellen’ slaat Marc een nieuwe weg in. Met een nieuw team van producers zal hij zijn carrière snel een duw de goede kant op geven.

Nederlandstalig repertoire

Zijn eerste release was de mini CD “Mijn Droom” vol Nederlandstalige covers van artiesten als Wolter Kroes en Dries Roelvink. Dit was zijn debuut in het nederlandstalig repertoire.

Informatie over Marc Lapre? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Marc Lapre boeken

MARC LAPRE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.