Remedy boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Boek nu deze 2 zangeressen bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor het boeken van artiesten, bands en dj’s.

Remedy Boeken

Hieronder vind u de boekingsinformatie van Remedy. Deze superleuke en moderne act is te boeken in combinatie met een dj of een live band. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boekingsinformatie:

Tape-act
€ 359,- ex btw
1 x 30 Minuten 
Inclusief geluid
Tot 150 personen 

€ 475,- ex btw
2 x 30 minuten
Binnen 2 uur
Inclusief geluid
Tot 150 personen 

Prijs op aanvraag voor:
Remedy Akoestisch met
Extra muzikanten of DJ
Licht en geluid vanaf 150 personen 
Bel voor Remedy Offerte aanvraag

Remedy vocal-act

Sinds 2010 zijn Soraya en Wendy beste vriendinnen en kunnen zij samen geen dag zonder muziek. Sinds 2015 vormen zij officieel het zangduo Remedy

Remedy boeken
Remedy boeken

Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: “Music is our Remedy”. 

Berget Lewis theatertour

De meiden waren te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. In 2019 was Remedy te zien in het RTL4 programma ‘All together now’. 

Voor bruiloft of feest

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften, privé feesten, festivals, bedrijfsevenementen, restaurants en meer. Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop de hits van vroeger en nu! De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van Remedy met tracks, Remedy akoestisch t/m Remedy band. 

Remedy is zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo’s, samenwerkingen met andere muzikanten, foto’s en vlogs waarin ze je meenemen op hun vriendschappelijke en muzikale avontuur.

Remedy Live

Remedy boeken voor een feest

Huur of boek zang-act Remedy voor uw privé feest of evenement. Mogelijk in combinatie met een live band of een Dj. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op!

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.