Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform "De Artiestenstal"!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe "De Artiestenstal" en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis geraakt is, want toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan, en daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze bevielen (of juist niet bevielen) tijdens onze interactie met u en de daadwerkelijke boeking kenbaar te maken in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (uit 15 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat een bruiloftsfeest!

Rated 5 out of 5
20 februari 2020

Wij hebben in januari voor onze bruiloft Coverband Escape en voor in de pauzes DJ Nightshift geboekt bij de Artiestenstal. Alles wat ons van te voren beloofd werd gebeurde ook, en de band en de DJ waren echt fantastisch!
Ons bruiloftsfeest was echt af en een avond om nooit meer te vergeten mede dankzij De Artiestenstal!

David Turfrijer