Welkom op de review pagina van artiestenbureau en boekingsplatform “De Artiestenstal”!

Het is de bedoeling van deze pagina om bezoekers een beeld te schetsen hoe “De Artiestenstal” en hun medewerkers omgaan met u als boeker en in hoeverre u, die een artiest of act bij ons geboekt heeft, tevreden bent met onze begeleiding en service. Wij zijn een jong bedrijf dat vol door de Corona-crisis geraakt is, want toen wij net voeten in de aarde gingen krijgen kwam de lockdown. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan, en daarom kunnen wij uw review goed gebruiken om ons bedrijf positief te profileren op internet.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken dat u de tijd neemt om een review over De Artiestenstal te schrijven. Wij vragen u dan ook alle details die u aan onze werkwijze bevielen (of juist niet bevielen) tijdens onze interactie met u en de daadwerkelijke boeking kenbaar te maken in deze review.

Nogmaals, bedankt voor uw tijd en wij zien uw review vol verwachting tegemoet.

Reviews van tevreden boekers die u vooraf zijn gegaan en het review formulier

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Grote betrokkenheid en klantvriendelijkheid is super!!

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

In 2020 heb ik voor het Wijktheater in Ommoord Rotterdam Samantha Steenwijk geboekt bij de Artiestenstal, bij David Heutink. Voor ons heel speciaal om een grote artiest te boeken. Vanwege Covid 19 is het concert drie keer verplaatst, zonder extra kosten. Zonder gemopper of een onvertogen woord, echt super David. We hopen dat dit keer alles doorgaat in november 2021. Nogmaals bedankt voor de inzet en de betrokkenheid!!

Ellen Valster

Top Service!

Rated 5 out of 5
21 december 2020

Wij hebben afgelopen september voor onze bruiloft de PlusSupportAct via de Artiestenstal geboekt. Het waren door Corona stressvolle tijden waarin we zelfs last-minute nog naar andere data hebben gekeken om het hele feest om te zetten. De Artiestenstal was super behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht. Ik kan ze 100% aanbevelen, top service!

Sabine Rens