De Artiestenstal is een ambitieus project van beroepsmuzikant en bandleider David Heutink. Al meer dan 35 jaar zit David in de entertainmentbranche. Zowel als musicus maar alsmede actief in het bemiddelen van bands en artiesten.

David is zelf sinds 1989 bandleider van de spetterende Coverband Escape uit Den Haag. En nog steeds met deze band actief in het entertainment circuit.

Op aanraden van grote namen en collega’s in het vak heeft David aan zijn activiteiten een naam gehangen, en zo is De Artiestenstal geboren.

Jarenlange ervaring

Jarenlange nationale en internationale ervaring maken hem en zijn team de juiste persoon voor het bemiddelen van artiesten. Alsmede voor het begeleiden van zijn klanten bij het organiseren van bruiloften, bedrijfsfeesten, privéfeesten en evenementen.

Het netwerk van David is inmiddels zo groot dat hij iedere artiest en elk licht -en geluidsbedrijf of cateringsbedrijf wel kent. Vaak heeft hij zelf ook met hun gewerkt. Dit zijn alleen maar pluspunten voor de klanten van De Artiestenstal. Hierdoor kunnen zij goed geadviseert worden en zo altijd het beste krijgen voor de meest voordelige en eerlijke prijs.

Persoonlijke aanpak

Heel belangrijk is het feit dat De Artiestenstal, elke artiest band of dienst die zij aanbieden, persoonlijk kent en vaak ook mee gewerkt heeft. David en zijn medewerkers gaan altijd bij elke band of artiest kijken voordat deze op de website komt.

Het doel van De Artiestenstal is niet een website met 1500+ acts en bands. Maar juist een select aantal goede acts en bands waarvan De Artiestenstal ook de kwaliteit kan garanderen.

Flexibiliteit en kwaliteit

Als De Artiestenstal niet achter een band of act staat komt deze ook niet op de website. Niet alleen kwaliteit is belangrijk voor ons maar ook flexibiliteit en mentaliteit. De bands en acts moeten ook wel een beetje de handen uit de mouwen willen steken, en klantvriendelijk hun werk willen doen.

Mentaliteit

Bij De Artiestenstal is geen plaats voor “sterallures”, ook niet als je een ster bent. Tenslotte zijn wij allemaal in dienst van de boeker en diens feest. Het slagen van zijn feest of evenement moet de prioriteit zijn. Natuurlijk houden wij ook altijd rekening met de voorwaarden en riders van onze bands en artiesten. Maar soms zullen alle deelnemende partijen een klein beetje flexibel moeten zijn om alles te laten slagen.

Entertainment is nou eenmaal improviseren.

We zijn allemaal mensen en willen gewoonweg een geslaagd feest en een supervette avond verzorgen, en dat kan alleen als alle partijen ervoor gaan.

Wilt u contact met ons opnemen, volg dan deze link