Artiest boeken voor een feest of evenement? Of voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Bij de Artiestenstal kunt u voor een eerlijke prijs een bekende artiesten boeken voor elk feest en iedere gelegenheid. Staat de artiest die u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op en we verzorgen de artiest naar uw wens.

Ook de grote bekende bands of bekende artiesten. We kunnen dit uitstekend voor u verzorgen, informeer voor beschikbaarheid en naar de prijs. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, e-mail of bel ons op 06 53 12 6857 Onze entertainment specialist is u graag van dienst.

Artiest boeken

Bent u op zoek naar een bekende Nederlandse artiest of minder bekende artiest, Dj’s en bands? In Nederland en België, boek ze vandaag nog bij de Artiestenstal. We staan 7 dagen per week voor uw klaar! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken we bij het boeken van een artiest met u mee.

Deskundigheid op het gebied van entertainment en een eerlijke prijs voor de artiesten zijn de elementen waarmee je, je onderscheidt van andere artiestenbureaus.

We vinden een goed betrouwbaar advies en een transparante uitleg over afspraken en prijzen het allerbelangrijkste deel van onze werkzaamheden.

Bekende artiest boeken?

Waarom een artiest boeken bij de Artiestenstal?

Met ruim 35 jaar ervaring mogen we ons zeker een betrouwbare partner noemen. Een bekende artiest boeken dan, bent u bij de Artiestenstal dus aan het vertrouwde en juiste adres en betaalt u dus nooit te veel voor uw favoriete Artiest, dj of Coverband. Zo kunnen we alle artiesten voor u boeken tegen een voordelige prijs.

Elke band, dj of artiest op deze site hebben we persoonlijk live zien optreden. En natuurlijk met velen al meerdere keren mee samengewerkt. Dit bouwt natuurlijk een zakelijke, maar ook persoonlijke band tussen de artiesten, bands en dj’s en de Artiestenstal op. Hierdoor stelt de artiest zich ook altijd wat flexibeler op tegenover de wensen die we van een klant doorgeven.

Voordelig je bekende artiest boeken

Omdat we direct contact hebben met de artiest zelf of zijn vertegenwoordiger zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de artiest zou proberen te boeken. Hierdoor wordt het ineens belangrijk dat u een goede aanspreekpartner heeft. Deze neemt u al de zorgen en problemen die bij het boeken van een artiest opduiken uit handen, en het kost u niets extra!

Voor nog meer informatie neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of voor boekingsinformatie over een van onze bands, dj’s of artiesten. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten, zo proberen we voor iedereen en voor elk budget een bekende artiest te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we doen ons best om voor iedereen een passende artiest te verzorgen. De prijzen van artiesten verschillen enorm, hoe populairder een artiest word hoe meer zijn optreden zal kosten.

Staat de artiest die u graag wilt boeken er niet bij? Neemt u dan toch contact met ons op, want ook deze artiesten kunnen we voor u verzorgen!

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.