Robert van Hemert boeken of inhuren voor uw feest of evenement? Dan zit u bij de Artiestenstal goed. Wij verzorgen allerlei artiesten, bands en DJ’s voor uw bruiloft, bedrijfsfeest privé-feest of evenement.

Robert van Hemert boeken

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 Minuten
Excl. geluid
€ 795,-
Extra:
Groter evenement
Incl. Liveband
Prijs op aanvraag
Bel voor Robert van Hemert Offerte aanvraag

Robert is 24 jaar oud en is geboren in Leiden. Hij is werkzaam als schilder en in zijn vrije tijd zingt hij wanneer hij kan. Hierdoor heeft hij al behoorlijk wat ervaring opgebouwd.

Al vanaf hele jonge leeftijd

Robert van Hemert boeken
Robert van Hemert boeken

Robert zingt al vanaf hele jonge leeftijd, maar op het podium staan was nog wel een te grote stap voor hem. Hierdoor is hij pas later echt de buhne op gegaan. Ongeveer twee jaar geleden ging Robert wat meer zingen op verjaardagen en feestjes. Later voor wat meer publiek, wat hem goed beviel.

Het afgelopen jaar is Robert meer en meer gaan zingen. Daarom is Robert begin 2017 de studio ingegaan en bracht daar zijn eerste single uit: “LOVE YOU VOOR ALTIJD’’. 

Voor Robert een boodschap aan alle mensen in de samenleving. Deze single is geschreven door tekstschrijver Harry Gerittse. Waarna deze single is uitgekomen op 2 Juli 2017 op zijn single release in Koetshuis “De Burcht” te Leiden.

Eerste single

Robert van Hemert boeken

Zijn eerste single werd hem overhandigd door zijn voorbeeld uit Leiden “Wesley Klein”. Hierdoor was Robert zijn podiumvrees wel verdwenen en ging hij in het najaar weer de studio in om zich bezig te houden met zijn nieuwe single. 

Deze single is geschreven door “Henny Thijssen”, die ook voor Andre hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings, Samantha Steenwijk vele hits schreef. Hierdoor kwam er voor Robert een droom uit om met deze man samen te mogen werken. Zijn nieuwe single komt in januari 2018 uit.

De single die Robert uit gaat brengen is voor hem een nummer die op zijn lijf is geschreven door Henny Thijssen. Daarom klinkt het ook zo natuurlijk.

Robert wil de muziek overbrengen naar de mensen, daarom geniet hij op het podium van de mensen die er voor hem zijn en van zijn muziek houden. Hierdoor heeft deze jonge zanger zo’n sympathiek charisma op het podium.

Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert boeken bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs, heeft u vragen met betrekking tot Robert van Hemert boeken? Schroom dan niet en vraag vrijblijvend om advies. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn er voor al uw vragen en wensen. Vul vrijblijvend de offerte/informatie aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.