DJ Miss Bloom boeken voor een privé-feest of bedrijfs-evenement? De Artiestenstal is hét boekings-platform waar je de female-dj's van "Dames Draaien Door" kunt boeken. Hier vindt u meer informatie met betrekking tot DJ Miss Bloom boeken en een kleine bio over deze vrouwelijke DJ.

DJ Miss Bloom boeken

DJ Miss Bloom boeken

Miss Bloom is een multitalent uit Nederland. Zij is één van de weinige DJ’s die naast het draaien ook als vocaliste optreedt, een zingende DJ! Dit kan zij gelijktijdig uitvoeren tijdens haar optredens waardoor zij met recht UNIEK genoemd mag worden.

Zingende Female DJ

Deze sportieve dame hockeyde op hoog niveau voordat zij doorbrak in de DJ-scene. Fleur is spontaan, creatief, stijlvol, eigenzinnig, en uiterst muzikaal. Met haar dansbare muziek laat ze het publiek los gaan en daarom is zij een aanwinst voor ieder feest.

Wat kunt u verwachten

Meerdere malen per week laat “Miss Bloom” het publiek op diverse events losgaan met haar opzwepende beats; een unieke stijl van House, RnB en Moombahton aangevuld met live vocalen.

Deze mooie verschijning, en supervette DJ, garandeert een spetterende avond!

Miss Bloom kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere dj’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud geven aan het optreden.

Fleur haar top 3 specialiteiten zijn bedrijfsevenementen, club(avond), eurzen

Vrouwelijke DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Miss Bloom van "Dames Draaien Door".

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ,

Vrouwelijk DJ

Tijdsduur:

2 of 3 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, dj-set

Genre:

80's tot aan 20's, Allround en Commercieel

Stijlen:

Dance House, Lounge, Moombathon, R&B,

Prijs:

Vanaf € 625,-


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Miss Bloom?

Bel ons dan!

artiestenstal

DJ Miss Bloom inhuren voor je bedrijfsfeest of evenement? Of snel een vraag over deze Female DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig

DJ MISS BLOOM

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.