Wesly Bronkhorst boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, feest of evenement? Boek of huur nu Wesly Bronkhorst bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, het flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, Dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk.

Wesly Bronkhorst boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van Wesly Bronkhorst. Voor eventuele vragen, neemt u gerust contact met ons op en wij staan direct voor u klaar. Contact opnemen kan via email, telefoon of u kunt het onderstaande formulier invullen en versturen.

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 350 personen
€ 2995,-
Ook met Live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Wesly Bronkhorst Offerte aanvraag
Wesly Bronkhorst boeken

Succes hit “Trots op jou”

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn hit ‘Trots Op Jou’ is in 2019 nog groter geworden. Ook dit jaar is hij weer één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten. Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid.

Zomerhit 2019 Wesly Bronkhorst

Op 4 oktober gaat hij een stapje verder en laat hij zijn hits allemaal horen in AFAS Live. ‘Dit gaat geweldig worden, maar net even anders dan andere concerten, In juli zal Wesly met een nieuwe single komen die door een aantal kenners uit het vak nu al is genoemd als de zomer hit van 2019. Kijk en overtuig u zelf van zijn nieuwste clip en zomerhit “Kom jij eens hier”.

Wesly Bronkhorst boeken

Wesly Bronkhorst boeken of huren kan bij de artiestenstal. Deze populaire zanger is een veel gehuurde artiest bij ons. Inmiddels in bezit van 2 BUMA-NL Awards en een gouden plaat voor zijn lied “Lekker Ding”. Hierdoor staan zijn liedjes geregeld in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca.

Boek nu Wesly Bronkhorst

Wilt u Wesly Bronkhorst inhuren of boeken voor uw feest of evenement? Vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of informatie aanvraag. Wij staan direct voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wesly Bronkhorst (Amsterdam, 23 oktober 1982) is een Nederlandse zanger.

In 2006 bracht Bronkhorst zijn eerste single uit, De zon die schijnt. In 2007 verscheen de opvolger De lucht was blauw, die op 14 juli 2007 in de Nederlandse Single Top 100 kwam. Het lied kwam op de 31e plaats en stond er 5 weken in. Later dat jaar stond Kom maar bij mij ook nog in de Single Top 100. Kom maar bij mij is tevens de naam van het album dat in november 2007 verscheen. Op 26 mei 2008 was hij gastartiest tijdens Samen met Dré in concert in de Amsterdam ArenA.

Hij deed in 2013 mee aan de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen, waar hij niet in de hotseat terechtkwam, maar Gerard Joling en André Hazes jr. stemden op hem.

Albums

Album met eventuele hitnotering(en) in de Nederlandse Album Top 100Datum van
verschijnen
Datum van
binnenkomst
Hoogste
positie
Aantal
weken
Opmerkingen

Singles

Single met eventuele hitnotering(en) in de Nederlandse Top 40Datum van
verschijnen
Datum van
binnenkomst
Hoogste
positie
Aantal
weken
Opmerkingen
De lucht was blauw2007Nr. 31 in de Single Top 100
Kom maar bij mij2007Nr. 76 in de Single Top 100
Oranje is voor iedereen2008Nr. 78 in de Single Top 100
WY2010Nr. 57 in de Single Top 100
Jij en ik2011Nr. 77 in de Single Top 100
Kom allemaal maar in mijn armen2012Nr. 82 in de Single Top 100
Als jij had gedacht2013Nr. 95 in de Single Top 100
De eerste kus2013Nr. 90 in de Single Top 100
Ik ga maar2014Nr. 75 in de Single Top 100
Mooiste Van De Klas2015

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.