Wilt u Frank van Etten boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Frank van Etten en een biografie over deze sympathieke (volks)zanger.

Frank van Etten boeken

Vanaf jongs af aan, al op 12 jarige leeftijd, was frank van Etten actief bezig met zingen en entertainen. Hij deed mee aan meerdere talentenshows en won elke zangwedstrijd waar hij aan meedeed. Ook volgde Frank dans -en zanglessen waardoor hij snel een professionele artiest werd. Nu beland bij zijn laatste single "Huisje op Wielen" blijft Frank een volkszanger in hart en nieren.

Met de doorbraak van 'Leef als een Zigeuner' werd Frank van Etten bekend en geliefd bij het Nederlandse publiek en hierdoor een bekende Nederlander.

Volkszanger Frank van Etten boeken

Hier vind u de actuele informatie om Frank van Etten te boeken. Wij verzorgen u deze volkszanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Frank van Etten voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 400 pers

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands, Engels

Internationaal

Prijs:

vanaf € 2.995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Frank van Etten?

Bel ons!

artiestenstal

Frank van Etten biografie

Zijn allereerste liedje was ‘Pluk de Sterren’, maar de meezinger ‘Leef als een Zigeuner’ bracht Frank van Etten de doorbraak in zijn zangcarrière, en zijn eerste gouden plaat.

Frank van Etten inhuren

Andere succesvolle singles volgden zoals ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Pappa, ik zie de tranen in je ogen’, het lied dat Frank samen met zijn zoon Jamy maakte. Nummers als ‘Ik Ben Een Vagabundo’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’ werden eveneens top 10 hits.

Online scoorde Frank recent een internethit met zijn optreden tijdens een bruiloft. Het filmpje waarin hij een cover zingt van zijn favoriete zanger Tom Jones, ‘I’ll Never Fall In Love Again’, werd op facebook ruim een miljoen keer bekeken.

Boekingen Frank van Etten

Recente hoogtepunten in Frank zijn zangcarrière zijn de ontvangst van de prestigieuze Koos Alberts Award voor ‘beste levenslied zanger’ en de Buma NL Award voor het lied ‘Huisje op wielen’. Een nummer waarop Frank extra trots is, omdat zowel de tekst als de muziek geheel van zijn hand zijn. Dit is het ultieme gevoel voor een zanger en schrijver als Frank van Etten.

Frank van Etten voor uw feest boeken

Het is voor Frank van Etten een extra stimulans om door te gaan, om te blijven schrijven, en om zijn eigen hart hierin te blijven volgen. Hij is een volkszanger. Hij heeft met alle ups en downs ook het leven van een volkszanger. Dus hij blijft zingen als een volkszanger, en dat is wat wij ook graag van frank van Etten willen blijven horen.

Informatie over Frank van Etten? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frank van Etten boeken

FRANK VAN ETTEN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.