Wilt u de Fortunate Sons boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u deze Creedence Clearwater revival tributeband kunt boeken. Hier boekt u Fortunate Sons.

Fortunate Sons boeken

Een “Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival” is wat bezoekers en fans van de Fortunate Sons over deze tributeband zeggen. Al jaren behoort Fortunate Sons tot de beste "CCR Tributeband" in Europa en is hierdoor een veelgevraagde tribute-act op allerlei evenementen en feesten.

Fortunate Sons vond dat het repertoire van deze legendarische band niet voor de bühne verloren mocht gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun idolen. Met hun authentieke “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze spetterende shows, met heel veel succes, in het binnen- en buitenland gegeven.

Creedence Clearwater Revival Tribute inhuren

Hier vind u de actuele prijs -en boekingsinformatie om Fortunate Sons te boeken. Boek deze Creedence Clearwater Revival Tributeband voordelig voor uw evenement, bruiloftsfeest, verjaardag of bedrijfsevent bij de Artiestenstal.

Wij verzorgen u deze CCR Tribute-band voor iedere gelegenheid en elk feest.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Tributeband

Tijdsduur:

2 x 60 of 1 x 90 minuten

Techniek:

Excl geluid en licht,

Incl backline,

Rider voorhanden

Bezetting:

4 bandleden en roadmanager

Genre:

Creedence Clearwater Revival (CCR) covers

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Fortunate Sons?

Bel ons!

artiestenstal

Authentieke tributeband

'Proud Mary', 'Who’ll Stop The Rain', 'Bad Moon Rising' en 'I put A Spell On You' zijn maar een paar klassiekers die Fortunate Sons in hun tribute-repertoire hebben. CCR wist met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw ongekende successen te boeken. Vele hitnoteringen en een optreden op het legendarische 'Woodstock' waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. is bij velen als de ultieme soundtrack van de roemruchte 60's en 70's in het geheugen gegrift.

Creedence Clearwater Revival tribute

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen –en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in 2009 verschenen cd “Live in Europe” vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live energie van The Fortunate Sons. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.

Fortunate Sons boeken

CCR Tribute boeken

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Leadzanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn rauwe stemgeluid en zijn krachtige performance dan ook akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge aan drums wordt het geheel tot een dampend feest.

Fortunate Sons boeken of inhuren

Fortunate Sons is te boeken bij De Artiestenstal voor de actuele prijs en goede afspraken met betrekking tot hun live optreden bij u. Wilt u echt de beste Creedence Clearwater Rivival Tribute band, ga dan de Fortunate Sons boeken voor uw evenement of feest. Deze tribute aan CCR is echt de moeite waard en zal u en uw publiek zeker niet teleurstellen, Go For The Fortunate Sons!!
Fortunate Sons boeken

Informatie over Fortunate Sons? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

FORTUNATE SONS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.